«Καφέ της χαράς»- Το κακό τέλος από τον Αντ1… το Mega και ο Alpha

April 17, 2021


Το έλεγε εδώ και καιρό σε ιδιωτικές του συζητήσεις ο Χάρης Ρώμας πως δεν θα συνεχίζει του χρόνου στον ΑΝΤ1. Το είπε χθες τα μεσάνυχτα και στο «After Dark» του Γεωργαντά.Και έτσι χώρος για τον Χάρη δεν…

...πό την επόμενη σεζόν στα ριάλιτι κρατώντας στο πρόγραμμα από σειρές μόνο τις «Άγριες Μέλισσες» ή και ακόμη μια σειρά. Και έτσι χώρος για τον Χάρη δεν υπάρχει κάτι που μαθαίνω τον άφησε δυσαρεστημένο. Καθώς όταν είχε συμφωνήσει το «Καφέ της Χαράς» ήταν σχεδόν σίγουρο πως στον...

Το έλεγε εδώ και καιρό σε ιδιωτικές του συζητήσεις ο Χάρης Ρώμας πως δεν θα συνεχίζει του χρόνου στον ΑΝΤ1. Το είπε χθες τα μεσάνυχτα και στο «After Dark» του Γεωργαντά.

  • Στο Μαρούσι θα κάνουν στροφή από την επόμενη σεζόν στα ριάλιτι κρατώντας στο πρόγραμμα από σειρές μόνο τις «Άγριες Μέλισσες» ή και ακόμη μια σειρά.

Και έτσι χώρος για τον Χάρη δεν υπάρχει κάτι που μαθαίνω τον άφησε δυσαρεστημένο. Καθώς όταν είχε συμφωνήσει το «Καφέ της Χαράς» ήταν σχεδόν σίγουρο πως στον ΑΝΤ1 θα κάνει και τη νέα του σειρά.

Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και σίγουρα φέτος δεν βοήθησε και η πτώση των ποσοστών του «Καφέ» απέναντι στα ριάλιτι.

Μαθαίνω πως το Mega που του χρόνου επενδύει πολλά στη μυθοπλασία -άραγε θα του βγει;- είναι ο επικρατέστερος επόμενος προορισμός του χωρίς να αποκλείεται να μπει «σφήνα» και ο Alpha που όμως καθυστερεί πολύ στις αποφάσεις του για το πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου.

Ο Ρώμας για μας τους παλιούς του ρεπορτάζ έχει συνεργαστεί μόνο μια φορά με το Mega. Κάνοντας τον «Κακό Βεζύρη». Πρωτοποριακή σειρά για εκείνη την εποχή που όμως δεν είχε πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.