“Survivor” – Η πρώτη ανάρτηση της Ελευθερίου και το ανελέητο κράξιμο

April 17, 2021


Μπήκε για τα καλά στο μάτι πολλών τηλεθεατών και χρηστών του Ίνσταγκραμ με την “σκοτεινή συμμετοχή” της στο ριάλιτι επιβίωσης. Και το πρόβλημα είναι πώς αυτά τα “βαρίδια εικόνας&#822…

... θα υποχρεωθεί να τα κουβαλήσει και αργότερα. Ως τραγουδίστρια. Θα τα σβήσει απο την μνήμη του κόσμου; Οψόμεθα. Η Ελευθερίου ανέβασε το πρώτο πόστ της ότι “τα κατάφερε και πώς είναι “Survivor” και τα “καντήλια” έπεσαν ωσάν βροχή. Καταιγίδα λέμε. Πάρτε μια γεύση:    Το διαβάσαμε...

Μπήκε για τα καλά στο μάτι πολλών τηλεθεατών και χρηστών του Ίνσταγκραμ με την “σκοτεινή συμμετοχή” της στο ριάλιτι επιβίωσης. Και το πρόβλημα είναι πώς αυτά τα “βαρίδια εικόνας” , θα υποχρεωθεί να τα κουβαλήσει και αργότερα. Ως τραγουδίστρια. Θα τα σβήσει απο την μνήμη του κόσμου; Οψόμεθα.

 

Η Ελευθερίου ανέβασε το πρώτο πόστ της ότι “τα κατάφερε και πώς είναι “Survivor” και τα “καντήλια” έπεσαν ωσάν βροχή. Καταιγίδα λέμε.

 

Πάρτε μια γεύση:

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.