«Πιστεύω ότι αυτό είναι η Ελλάδα»: Σάλος με νέες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι, δεκάδες αντιδράσεις εναντίον της

April 16, 2024


Η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», χθες, Δευτέρα, μίλησε για την προετοιμασία που κάνει ενόψει της φετινής Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, με το τραγούδι “Ζάρι”.Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, απάντησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, αναφορικά με το πώς παρουσιάζεται η Ελλάδα μέσα από το βίντεο κλιπ του «Ζαριού».Γι…

...α σχόλια όπως το ότι «δεν είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές», η Μαρίνα Σάττι υπογράμμισε ότι «εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα».Ποιο γούρι θα έχει η Μαρίνα Σάττι...

Η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», χθες, Δευτέρα, μίλησε για την προετοιμασία που κάνει ενόψει της φετινής Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, με το τραγούδι “Ζάρι”.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, απάντησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, αναφορικά με το πώς παρουσιάζεται η Ελλάδα μέσα από το βίντεο κλιπ του «Ζαριού».

Για σχόλια όπως το ότι «δεν είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές», η Μαρίνα Σάττι υπογράμμισε ότι «εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα».

Ποιο γούρι θα έχει η Μαρίνα Σάττι στην σκηνή της Eurovision

Όσο αφορά το γούρι που θα έχει μαζί της στη σκηνή, η τραγουδίστρια επεσήμανε «είναι ένα ματάκι που μου έδωσε ο Θάνος, που κάνω μαζί του γuμναστική και μου είχε πει “το είχα πάρει για να στο δώσω πριν το Μάλμε, αλλά αισθάνομαι ότι το χρειάζεται νωρίτερα».

Για το φόρεμά της στη Eurovision, σημείωσε «δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη, προς το παρόν έχει αυτό το μιξ και μαξ εφέ» και πρόσθεσε ότι «μακάρι να τα σπάσουμε και να πούνε όλοι αυτοί “πω πω τι κάνανε αυτοί από την Ελλάδα”. Αυτό θέλω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.