Αγνώριστη η Ρουσλάνα: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια της Eurovision [φωτο]

April 29, 2024


Πώς είναι σήμερα η Ρουσλάνα που κέρδισε τη Eurovision 2004; Πραγματικά αγνώριστη.Η νικήτρια της Eurovision του 2004, Ρουσλάνα είναι σήμερα εντελώς διαφορετική από… την πανέμορφη τραγουδίστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία, αλλά κυρίως με την εμφάνισή της.Η Ρουσλάνα κέρδισε την πρώτη θέση εκπροσωπώντας την Ουκρανία στο διαγωνισμό τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, τραγουδώντ…

...ας το «Wild dance».Σήμερα, πολλά χρόνια μετά η Ρουσλάνα δεν θυμίζει σε τίποτα το πανέμορφο κορίτσι που θαυμάσαμε.Δείτε πώς είναι σήμερα η Ρουσλάνα και θα πάθετε σοκ: Αγνώριστη η Δόμνα Κουντούρη: Γιατί με έκλεισαν στο τρελοκομείο [video] Αγνώριστος...

Πώς είναι σήμερα η Ρουσλάνα που κέρδισε τη Eurovision 2004; Πραγματικά αγνώριστη.

Η νικήτρια της Eurovision του 2004, Ρουσλάνα είναι σήμερα εντελώς διαφορετική από… την πανέμορφη τραγουδίστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία, αλλά κυρίως με την εμφάνισή της.

Η Ρουσλάνα κέρδισε την πρώτη θέση εκπροσωπώντας την Ουκρανία στο διαγωνισμό τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, τραγουδώντας το «Wild dance».

Σήμερα, πολλά χρόνια μετά η Ρουσλάνα δεν θυμίζει σε τίποτα το πανέμορφο κορίτσι που θαυμάσαμε.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ρουσλάνα και θα πάθετε σοκ:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.