Happy Day: Οι ηχηρές απουσίες και ο “αντικαταστάτης” του Κώστα Φραγκολιά – Η αμήχανη αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

April 16, 2024


Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, η ΕΣΗΕΑ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία και έτσι από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, απουσίαζαν η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας, με αποτέλεσμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή να συνεχίσει με τον Κώστα Φραγκολιά. Υποδέχθηκε, ωστόσο, και τον Κώστα Μαρτάκη στην παρέα τους, και ακολούθησε μεταξύ τους ένας απολαυστικός διάλογος.Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πω…

...ς στο παρελθόν ο Κώστας Φραγκολιάς φοβόταν πως ο τραγουδιστής μπορεί να του έπαιρνε την θέση, με εκείνον να κάνει πλάκα πως τελικά άλλη θέση πήγε να "φάει" και άλλη κατέληξε να "τρώει".Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον "αντικαταστάτη" του Κώστα Φραγκολιά«Αυτόν (Κώστας...

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, η ΕΣΗΕΑ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία και έτσι από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, απουσίαζαν η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας, με αποτέλεσμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή να συνεχίσει με τον Κώστα Φραγκολιά. Υποδέχθηκε, ωστόσο, και τον Κώστα Μαρτάκη στην παρέα τους, και ακολούθησε μεταξύ τους ένας απολαυστικός διάλογος.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο παρελθόν ο Κώστας Φραγκολιάς φοβόταν πως ο τραγουδιστής μπορεί να του έπαιρνε την θέση, με εκείνον να κάνει πλάκα πως τελικά άλλη θέση πήγε να “φάει” και άλλη κατέληξε να “τρώει”.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον “αντικαταστάτη” του Κώστα Φραγκολιά

«Αυτόν (Κώστας Φραγκολιάς) ήθελα να “φάω”, αλλά τελικά “έφαγα” την Τίνα», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Κανονικά για εδώ ήσουν», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να επισημαίνει: «Θέλω να σου πω ότι για πολλά χρόνια είχε την πληροφορία, τον φόβο, το άγχος, κάποιος του είχε πει έτσι, ότι αν ποτέ έφευγε, θα τον αντικαθιστούσαμε με σένα».

«Μη τα λέμε πάλι…», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς, τότε, καθώς αισθάνθηκε αμήχανα, με τον τραγουδιστή να λέει: «Με Κώστα, πάντως! Όπου Κώστας και μάλαμα!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.