Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Βαρύς θρήνος στο τελευταίο του αντίο – Η συγκινητική αγκαλιά της πρώτης και της τελευταίας του συζύγου

April 16, 2024


Σήμερα, Τρίτη 15 Απριλίου, πραγματοποιείται η κηδεία του Γιάννη Φέρτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14/4 μετά από μία σκληρή μάχη που έδινε για την υγεία του, σε ηλικία 86 ετών. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και πρώτη από όλους έφτασε εκεί η τελευταία του σύζυγος, Μαρίνα Ψάλτη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Λίγο αργότερα κατέφθασε και η πρώτη σύζυγός του, Ξένια Κα…

...λογεροπούλου, η οποία βαθιά συγκινημένη έτρεξε να αγκαλιάσει την τρίτη γυναίκα του ηθοποιού (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τον γάμο τους και τις δυσκολίες που πέρασαν). Δίπλα τους βρισκόταν και μία ακόμη πρώην σύντροφό του, η Τάνια Τσανακλίδου. Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία...

Σήμερα, Τρίτη 15 Απριλίου, πραγματοποιείται η κηδεία του Γιάννη Φέρτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14/4 μετά από μία σκληρή μάχη που έδινε για την υγεία του, σε ηλικία 86 ετών. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και πρώτη από όλους έφτασε εκεί η τελευταία του σύζυγος, Μαρίνα Ψάλτη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Λίγο αργότερα κατέφθασε και η πρώτη σύζυγός του, Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία βαθιά συγκινημένη έτρεξε να αγκαλιάσει την τρίτη γυναίκα του ηθοποιού (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τον γάμο τους και τις δυσκολίες που πέρασαν). Δίπλα τους βρισκόταν και μία ακόμη πρώην σύντροφό του, η Τάνια Τσανακλίδου.

Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Δείτε επίσης: Έφτασε μέσα στα κλάματα η Μιμή Ντενίση – Η χειραψία και τα λόγια που αντάλλαξε με την τρίτη σύζυγο του ηθοποιού

Η εξομολόγηση της 2ης συζύγου του, Μιμής Ντενίση, για τον θάνατό του

Η Μιμή Ντενίση, που ήταν η δεύτερη σύζυγός του, μίλησε για την σχέση τους, τον γάμο τους και τον χαρακτήρα του, το πρωί της Δευτέρας 15/4 μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση (δείτε εδώ όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και τον σημάδεψαν).

«Ήμουνα η σύζυγος του επί 10 χρόνια. Πάντα είχαμε καλές σχέσεις με τον Γιάννη, όποτε τον έβλεπα. Ζήσαμε 10 χρόνια μαζί με τον Γιάννη, ήταν και τα πρώτα χρόνια της δικής μου καριέρας, δηλαδή στην ουσία ο Γιάννης ήταν ο μέντορας μου, ας πούμε ή ο Πυγμαλίωνας αν θες, γιατί ήμουν πολύ μικρή. Γνωριστήκαμε στον “Συμβολαιογράφο”, πριν πάω στο θέατρο. Μετά έπαιξα έναν χρόνο στην Αλίκη και μετά είχαμε θίασο μαζί.

Είχε πάρα πολύ ήθος ο Γιάννης και πάνω από το ταλέντο του και πάνω από οτιδήποτε, αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η εντιμότητα και το ήθος του που ήταν σε υπερβολικό βαθμό. Και αυτό ήταν κάτι που με έκανε να τον ερωτευτώ και που μου έκανε να τον εκτιμώ πάντα. Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τον Γιάννη, ούτε καν ο χωρισμός μας δεν ήταν ένας άσχημος χωρισμός, απλώς εγώ “έτρεχα” πολύ, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, με άλλο χαρακτήρα και ο Γιάννης ήταν ένας πιο ηπίων τόνων άνθρωπος. Και πολύ σεμνός ως άνθρωπος, όπως και όλη του οικογένεια, που υπέρ αγαπούσα πάντα, και τα αδέρφια του και τους γονείς του, και πάντα διατηρούσαμε μία πολύ καλή σχέση και αυτό που τον χαρακτήριζε πάντα τον Γιάννη, ήταν το χιούμορ.

Το τελευταίο διάστημα πριν αρρωστήσει, δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, γιατί δεν ήξερα ούτε πόσο άρρωστος ήταν τότε… Ήταν θέμα διακριτικότητας για εμένα, δεν ήθελα να κάνω τέτοιες ερωτήσεις και παρεμβάσεις από τη στιγμή που άνθρωπος ήταν παντρεμένος.

Πριν, που τον είχα δει, που ήταν ακόμα καλά, πάντα είχαμε ένα μόνιμο αστείο που μου έλεγε “Θα ξανά παίζαμε μαζί, αλλά δεν ξέρω ποιο όνομα θα πάει πρώτο πια” και του έλεγα “Πάντα το δικό σου!”. Και ήταν το αστείο μας. Εγώ λυπήθηκα γιατί είχε μια δύσκολη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν το άξιζε ρε παιδί μου, ήταν πολύ καλός άνθρωπος ο Γιάννης. Είμαι φορτισμένη συναισθηματικά, 10 χρόνια είναι 10 χρόνια», ανέφερε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε τι θα του έλεγε, αν μπορούσε να την ακούσει, επισήμανε: «Ότι του έλεγα πάντα. Νομίζω ότι ακόμα και στον ουρανό, ο Γιάννης αστεία θα κάνει και θα αυτοσαρκάζεται, γιατί όλα τα διακωμωδούσε και τον εαυτό του κι εμένα και τις επιτυχίες μας. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει συνέχεια και ότι θα είναι μια πολύ γαλήνια συνέχεια, όπως του πρέπει ,γιατί θεωρώ ότι βασανίστηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στη σύζυγό του, γιατί εκείνη το αντιμετώπισε όλο και ξέρω πόσο δύσκολο είναι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.