Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο διάλογος κι η ανησυχία της για την σύγκριση των υποθέσεων Καρολάιν και Πάτρας

April 16, 2022


Ο διάλογος που είχε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο Messenger προβλήθηκε απόψε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Εκεί φάινεται πως η ίδια ανησυχούσε για τη σύγκριση της υπ…

...όθεση της Καρολάιν με αυτήν της Πάτρας.Ο διάλογος είχε γίνει στις 15/02, όταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε αναφερθεί από κάποιον καλεσμένο, το όνομα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ατό από ότι φαίνεται τη θορύβησε, γράφοντας:Ρ.Π.: Κωνσταντίνε θύμισέ μου, σου είπα εγώ για τον...

Ο διάλογος που είχε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο Messenger προβλήθηκε απόψε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Εκεί φάινεται πως η ίδια ανησυχούσε για τη σύγκριση της υπόθεση της Καρολάιν με αυτήν της Πάτρας.

Ο διάλογος είχε γίνει στις 15/02, όταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε αναφερθεί από κάποιον καλεσμένο, το όνομα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ατό από ότι φαίνεται τη θορύβησε, γράφοντας:

Ρ.Π.: Κωνσταντίνε θύμισέ μου, σου είπα εγώ για τον Μπάμπη;
Κ.Φ.: Ναι, μου είπες.
Ρ.Π.: Πότε; Γραπτά; Δεν έχω τις συνομιλίες μας για αυτό σε ρωτώ. Ότι να ναι λένε. Αυτό με το δικαστικό λειτουργό με το τηλέφωνο στην Αθήνα ισχύει; Και γιατί τους είπε ότι και με την Καρολάιν έκαναν λάθη; Αφού τον Μπάμπη τον έπιασαν τελικά.

Κ.Φ.: Είναι αλήθεια ότι είπε ο δικαστικός λειτουργός. Μιλήσαμε μαζί του.
Ρ.Π.: Δεν τα έβαλα μαζί του. Απορία ήταν.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.