Η Φάρμα διαρροή: Το επεισοδιακό ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου. Τι τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του;

April 16, 2021


Το βράδυ της Παρασκευής θα παρακολουθήσουμε νέο επεισόδιο Φάρμα και το Πρωινό μας έδειξε ένα αποκλειστικό απόσπασμα. Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Στράτος Τζώρτζογλου τα “παίρνει” άσχημα με τον Βασίλη Μα…

...�τζουράνη και ξεσπάει λέγοντας βαριές κουβέντες!“Εγώ δεν φοβάμαι ποτέ, δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου! Βασιλάκη μη λες κουβέντες! Σε προκαλώ τώρα! Δεν θα ξαναπείς ποτέ τέτοια κουβέντα σε μένα! Σε προκαλώ πάμε κάτω τώρα! Δεν με ενδιαφέρει, πρόσeξε τα λόγια σου… Βασιλάκη… Το...

Το βράδυ της Παρασκευής θα παρακολουθήσουμε νέο επεισόδιο Φάρμα και το Πρωινό μας έδειξε ένα αποκλειστικό απόσπασμα. Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Στράτος Τζώρτζογλου τα “παίρνει” άσχημα με τον Βασίλη Ματζουράνη και ξεσπάει λέγοντας βαριές κουβέντες!

“Εγώ δεν φοβάμαι ποτέ, δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου! Βασιλάκη μη λες κουβέντες! Σε προκαλώ τώρα! Δεν θα ξαναπείς ποτέ τέτοια κουβέντα σε μένα! Σε προκαλώ πάμε κάτω τώρα! Δεν με ενδιαφέρει, πρόσeξε τα λόγια σου… Βασιλάκη… Το “φοβήθηκες…” δεν θα το ξαναπείς….” ξέσπασε ο ηθοποιός εναντίον του Βασίλη.


Στο Πρωινό, μάλιστα, σχολίασαν πως ο Στράτος Τζώρτζογλου δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας μέσα στην Φάρμα!

Πηγή : tlife.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.