Survivor 4: Αποκαλύψεις Βρεττού για τη σχέση Μαριαλένας-Λιβάνη – «Όταν βγει από το παιχνίδι θα…» (Video)

April 15, 2021


Survivor 4: Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος τυχαίνει να γνωρίζει προσωπικά και τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη.Μεταξύ άλλων ενν…

...οείται πως σχολίασε τα όσα γίνονται στο ριάλιτι τόσο με τον Ντάφυ και τον τρόπο που συμπεριφέρεται όσο και τα σκηνικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη.«Ο Τριαντάφυλλος, το έχω ξανά πει, είναι αυτός ακριβώς που βλέπετε, είναι αληθινός είναι ο εαυτός του κι αυτό του το δίνω σαν συν...

Survivor 4: Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος τυχαίνει να γνωρίζει προσωπικά και τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη.

Μεταξύ άλλων εννοείται πως σχολίασε τα όσα γίνονται στο ριάλιτι τόσο με τον Ντάφυ και τον τρόπο που συμπεριφέρεται όσο και τα σκηνικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

«Ο Τριαντάφυλλος, το έχω ξανά πει, είναι αυτός ακριβώς που βλέπετε, είναι αληθινός είναι ο εαυτός του κι αυτό του το δίνω σαν συν εγώ, είναι αυτός που ξέρουμε πραγματικά είναι σαν ένα μικρό παιδί με όλο τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό να κυνηγάει συνεχώς το σωστό και το δίκαιο.

Φαντάζομαι ότι είναι λίγο άβολο όλο αυτό για τον Γιώργο Λιβάνη, δεν θα ήθελα να πάρω θέση γιατί είναι λίγο λεπτό το ζήτημα και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι όταν βγει το κορίτσι από το παιχνίδι θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση μεταξύ τους . Πιστεύω ότι ο Γιώργος είναι καλά, τώρα το τι περνάμε μέσα μας με αυτό που βγάζουμε προς τα έξω… Εγώ δεν τον έχω δει ούτε να παραπονιέται ούτε να ενοχλείται από κάτι.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.