Επίθεση με καυστικό υγρό: Σοκ με τα νέα στοιχεία – Η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας

April 14, 2021


Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο, με την υπόθεση να αρχίζει να δείχνει ομοιότητες με εκείνη της Ιωάννας με το βιτριόλι.Όλα έγιναν αργά το βράδυ της περασμέν…

...ης Κυριακής. Στην οδό Ηπείρου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στα Τουρκοβούνια, η νεαρή έγκυος περπατούσε όταν ξαφνικά όπως υποστηρίζει, σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός που βγήκε έξω της επιτέθηκε και ακούμπησε στο πρόσωπό της ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό...

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο, με την υπόθεση να αρχίζει να δείχνει ομοιότητες με εκείνη της Ιωάννας με το βιτριόλι.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Στην οδό Ηπείρου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στα Τουρκοβούνια, η νεαρή έγκυος περπατούσε όταν ξαφνικά όπως υποστηρίζει, σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός που βγήκε έξω της επιτέθηκε και ακούμπησε στο πρόσωπό της ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο κ εκείνη μετά το αρχικό σοκ, ειδοποίησε ασθενοφόρο που την μετέφερε στον Ευαγγελισμό.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπιστώνουν πως η γυναίκα έχει τραυματιστεί στα μάτια, τα χείλη κ την τραχηλική της χώρα, χωρίς ευτυχώς να αντιμετωπίζει πρόβλημα το έμβρυο. Πολύ γρήγορα ειδοποιείται η αστυνομία που σπεύδει τόσο στον Ευαγγελισμό όσο και στο σημείο της επίθεσης.

Η είδηση της επίθεσης προκαλεί αναστάτωση και στη γειτονιά της 25χρονης στην Άνω Κυψέλη. Γείτονες αλλά και ένοικοι στην πολυκατοικία που έμενε λένε στην κάμερα του Live News ότι ουδέποτε η έγκυος και ο σύντροφός της, είχαν απασχολήσει με τη συμπεριφορά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.