Ηλίας Μπόγδανος: Τελειώνει το Survivor 4 γι’ αυτόν…

April 13, 2021


Όπως είδαμε από το trailer του επεισοδίου της ημέρας (13/04), ο Ηλίας Μπόγδανος θα έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγωνίσματος στο Survivor!Συγκεκριμένα καθώς θα προσπαθεί να ι…

...σορροπήσει πάνω σε κάτι σχοινιά, ο Ηλίας θα χάσει τον έλεγχο και θα πέσει άσχημα από το εμπόδιο, χτυπώντας το γόνατό του! Η κατάστασή του μάλιστα ήταν τόσο άσχημη που ο ίδιος έφυγε απευθείας με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο!Συγκεκριμένα καθώς θα προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω...

Όπως είδαμε από το trailer του επεισοδίου της ημέρας (13/04), ο Ηλίας Μπόγδανος θα έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγωνίσματος στο Survivor!

Συγκεκριμένα καθώς θα προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε κάτι σχοινιά, ο Ηλίας θα χάσει τον έλεγχο και θα πέσει άσχημα από το εμπόδιο, χτυπώντας το γόνατό του! Η κατάστασή του μάλιστα ήταν τόσο άσχημη που ο ίδιος έφυγε απευθείας με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα καθώς θα προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε κάτι σχοινιά, ο Ηλίας θα χάσει τον έλεγχο και θα πέσει άσχημα από το εμπόδιο, χτυπώντας το γόνατό του! Η κατάστασή του μάλιστα ήταν τόσο άσχημη που ο ίδιος έφυγε απευθείας με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο!

Οι πρώτες σκέψεις που μας ήρθαν στο μυαλό ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Χικμέτ στο τελευταίο Survivor, εκείνο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, όταν το απόλυτο φαβορί για την κατάσταση του τροπαίου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, έπαθε χιαστό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το Survivor 4!

Αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ηλίας Μπόγδανος σε πρώτη φάση θα επιστρέψει στο Survivor και στην παραλία των δύο ομάδων με ένα μεγάλο αλλά! Τι αλλά; Ότι θα χρειαστεί ξεκούραση και μάλιστα για αρκετές ημέρες και στην συνέχεια θα εξεταστεί εκ νέου ο τραυματισμός του. Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του δεύτερου καλύτερού τους παίκτη, βάση στατιστικών, μετά τον Σάκη Κατσούλη! Όπως και να έχει θα είναι μια άσχημη εξέλιξη για το παιχνίδι αφού οι μπλε θα αποκτήσει ξανά μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους μέχρι να επιστρέψει ο Ηλίας στους στίβους μάχης.

Πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.