Survivor – Σάκης Κατσούλης: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη του είχε δώσει «τα παπούτσια στο χέρι»

April 11, 2022


Μπορεί πλέον ο Σάκης Κατσούλης, που αναδείχθηκε νικητής του Survivor 4, και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι ξανά ζευγάρι, όμως η σχέση τους είχε περάσει από 40 κύματα.Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επ…

...ιβίωσης ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να κατακτήσει εκ νέου την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και όπως φαίνεται τα κατάφερε περίτρανα, αφού είναι πάλι μαζί και έχουν κάνει ένα καινούργιο βήμα στη σχέση τους.Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Αυτό...

Μπορεί πλέον ο Σάκης Κατσούλης, που αναδείχθηκε νικητής του Survivor 4, και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι ξανά ζευγάρι, όμως η σχέση τους είχε περάσει από 40 κύματα.

Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να κατακτήσει εκ νέου την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και όπως φαίνεται τα κατάφερε περίτρανα, αφού είναι πάλι μαζί και έχουν κάνει ένα καινούργιο βήμα στη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Αυτό είναι το σπιτικό τους! Έτσι είναι το εσωτερικό του – «Πιάτο» όλη την Αθήνα

Παρ’ όλα αυτά, ο λόγος που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε δηλώσει συμμετοχή στο Survivor ήταν για να ξεφύγει από τον πόνο που της είχε προκαλέσει ο Σάκης Κατσούλης.

Κατσούλης Ρουμελιώτη

Πολλά ακούγονται και λέγονται για τον χαρακτήρα του 31χρονου, τα οποία δεν φαίνεται να άντεξε τότε η νεαρή κοπέλα. Άλλωστε, δεν ήταν «τρελή» η μητέρα της που δεν τον ήθελε καθόλου.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται και τις φήμες που κυκλοφορούν, ο Σάκης Κατσούλης δεν είχε και πολύ μεγάλη αδυναμία στην αποκλειστικότητα και τη δέσμευση μιας σχέσης.

Μάλιστα, ακούγεται ότι στο Περιστέρι, όπου έχει και το μαγαζί του, εξασκούσε συχνά το φλερτ του σε κοπέλες που δούλευαν στα κοντινά μαγαζιά εστίασης.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από κάποια χρόνια σχέσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν άντεξε και του ζήτησε να λήξουν οριστικά τη σχέση τους.

Ωστόσο, μάλλον το ρητό «ο επιμένων νικά» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ για το ζευγάρι, καθώς μετά από παρότρυνση του Σάκη Κατσούλη, οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν ξανά μαζί και να το πάρουν από την αρχή, χωρίς τις σκιές του παρελθόντος που τους βάραιναν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.