Survivor spoiler 10/4, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

April 10, 2022


Survivor spoiler 10/4: Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν σήμερα Κυριακή 10/04 οι δυο ομάδες του Survivor 5. Οι κόκκινοι κέρδισαν χθες Σάββατο 9/4 το έπαθλο φαγητού, αλλά και οι Μπλε που…

... έχουν εντάσεις στην παραλία τους θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.Από χθες το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ έντονο καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκε με τους Κόκκινους την ώρα του αγωνίσματος, ενώ, από την άλλη ο Κωνσταντίνος...

Survivor spoiler 10/4: Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν σήμερα Κυριακή 10/04 οι δυο ομάδες του Survivor 5.

Οι κόκκινοι κέρδισαν χθες Σάββατο 9/4 το έπαθλο φαγητού, αλλά και οι Μπλε που έχουν εντάσεις στην παραλία τους θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Από χθες το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ έντονο καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκε με τους Κόκκινους την ώρα του αγωνίσματος, ενώ, από την άλλη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι έξαλλος με τους συμπαίκτες του στην Μπλε ομάδα, λόγω της συμπεριφοράς τους απέναντι του, καθώς έχουν δηλώσει ανοιχτά μπροστά σε όλους πως θα ήθελαν να είναι εκείνος που θα αποχωρούσε.

σαρβαιβορ

To άσχημο κλίμα στην Μπλε ομάδα θα συνεχιστεί και σήμερα 10/4 όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να βάλει τον τελικό πόντο και θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι η Κόκκινη.

Survivor 5: «Ταύρος εν υαλοπωλείω» ο Εμμανουήλ – «Άκου να σου πω αγοράκι μου…»

To Survivor 5 το Σάββατο (9/4) ξεκίνησε με εντάσεις και φανερές ενοχλήσεις μιας και η τελευταία αποχώρηση δεν ήταν αυτή που περίμεναν παίκτες της μπλε ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αν και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση τελικά φαίνεται πως έχει κοινό και δεν έφυγε.

Η ομάδα του λοιπόν και ειδικά ο Άρης και ο Ταβλαδάκης εξέφρασαν ανοιχτά πως δε θα ήθελαν να μείνει ο κομμωτής για αγωνιστικούς κυρίως λόγους. Όταν άκουσε τα ψυχρά αυτά λόγια ο Εμμανουήλ άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα.

Τα καρφιά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Άκου να σου πω αγοράκι μου…κάπου όπα», είπε ο Εμμανουήλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.