Survivor spoiler 10/4, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

April 10, 2022


Survivor spoiler 10/4: Χαμός θα γίνει στο σημερινό 10/4 επεισόδιο του Survivor 5, όπως βλέπουμε και από trailer. Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, δείτε εδώ ποια θα τ…

...ην κερδίσει, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να είναι πολλές!Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5Όπως ήδη σας έχουμε μεταφέρει η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία, άρα η Μπλε θα ψηφίσει έναν συμπαίκτη της για υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες...

Survivor spoiler 10/4: Χαμός θα γίνει στο σημερινό 10/4 επεισόδιο του Survivor 5, όπως βλέπουμε και από trailer. Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, δείτε εδώ ποια θα την κερδίσει, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να είναι πολλές!

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Όπως ήδη σας έχουμε μεταφέρει η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία, άρα η Μπλε θα ψηφίσει έναν συμπαίκτη της για υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας, ο παίκτης αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

κωνσταντινοσ-εμμανουηλ

Survivor 5: Λύγισαν όλοι στην καλύβα – Σε τραγική κατάσταση η Βρισηίδα – «Δε θα είναι πια το ίδιο…»

Το σημερινό επεισόδιο (9/4) του Survivor 5 ξεκίνησε λίγο ζόρικα μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από την μπλε ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν δεμένοι και φυσικά εκτιμούσαν το μοντέλο για το χαρακτήρα και την μαχητικότητα της.

Η Ανδριώτου ήταν εκείνη που δε μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι έφυγε η φίλη της και μέσα στα σκοτάδια στην καλύβα άρχισε να κλαίει με λυγμούς.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο στο Survivor: Παίκτριες των Μαχητών είναι ξαδέλφες και το κρύβουν!

Οι πρώτες ώρες στην καλύβα χωρίς την Ευρυδίκη στο Survivor

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.