Survivor 4 – Καλίδης για “Ντάφυ”: “Ο Τριαντάφυλλος έχει καταλάβει ότι ο κόσμος περνά καλά μαζί του” (Video)

April 9, 2021


Survivor 4 – Πάνος Καλίδης: Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο οποίος σχολίασε τα όσα γίνονται στο ριάλιτ…

...ι αλλά και την κόντρα που υπάρχει μεταξύ "Ντάφυ" και "Κόρο". Ωστόσο δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι με την παραγωγή ο Αλέξης - "Με βάζετε να κάνω τον κακό ενώ δεν είμαι"Καλίδης για Τριαντάφυλλο"Δεν είδα κάτι το οποίο είναι εύκολο να το αναφέρεις όσον αφορά την κόντρα Κόρο και...

Survivor 4 – Πάνος Καλίδης: Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο οποίος σχολίασε τα όσα γίνονται στο ριάλιτι αλλά και την κόντρα που υπάρχει μεταξύ “Ντάφυ” και “Κόρο”. Ωστόσο δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι με την παραγωγή ο Αλέξης – “Με βάζετε να κάνω τον κακό ενώ δεν είμαι”

Καλίδης για Τριαντάφυλλο

“Δεν είδα κάτι το οποίο είναι εύκολο να το αναφέρεις όσον αφορά την κόντρα Κόρο και Τριαντάφυλλου. Αυτό που βλέπω κι εγώ είναι ότι ο Τριαντάφυλλος είναι αγωνιστικά αδύναμος, όπως ήμουν κι εγώ. Απλά κάθε φορά που τον ψηφίζουν προσπαθούν να βάλουν κι άλλα πράγματα σαν δικαιολογίες για τον χαρακτήρα του. Κάποιοι εχθές κατάλαβαν ότι ο κόσμος περνάει καλά μαζί του, όπως το έχει καταλάβει κι αυτός”, είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.