Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο αν έχετε ικανότητες ντετέκτιβ θα εντοπίσετε τον σκύλο σε 10 δευτερόλεπτα

April 8, 2024


Αυτή η νέα οπτική ψευδαίσθηση έχει μπερδέψει και τους πιο ικανούς. Μόνο οι άνθρωποι που έχουν δεξιότητες ντετέκτιβ μπορούν να την λύσουν και να βρουν τον σκύλο.Κοιτάξτε την εικόνα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και προσπαθείτε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα. Έχετε 10 δευτερόλεπτα.Δείτε επίσης: «Με ήθελε για τα λεφτά μου και τον χώρισα»: 86χρονη «έστειλε» τον 46χρονο σύζυγό της και …

...τα έφτιαξε με μικρότεροΓνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την...

Αυτή η νέα οπτική ψευδαίσθηση έχει μπερδέψει και τους πιο ικανούς. Μόνο οι άνθρωποι που έχουν δεξιότητες ντετέκτιβ μπορούν να την λύσουν και να βρουν τον σκύλο.

Κοιτάξτε την εικόνα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και προσπαθείτε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα. Έχετε 10 δευτερόλεπτα.

Δείτε επίσης: «Με ήθελε για τα λεφτά μου και τον χώρισα»: 86χρονη «έστειλε» τον 46χρονο σύζυγό της και τα έφτιαξε με μικρότερο

Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την όραση, όπως η αντίληψη του βάθους και η αχρωματοψία.

Η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του εγκεφάλου ενεργού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας. Οι οφθαλμαπάτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και για τα παιδιά. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.

Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν! Εάν δεν καταφέρατε να βρείτε τον σκύλο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα δείτε την λύση παρακάτω.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο αν έχετε ικανότητες ντετέκτιβ θα εντοπίσετε τον σκύλο σε 10 δευτερόλεπτα

Ο Πόντιος γιατρός και η ξανθιά φιλενάδα… Το ανέκδοτο της ημέρας (7/4)

Ο Πόντιος γιατρός και η ξανθιά φιλενάδα… Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (7/4) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!

Μια Ξανθιά ερωτεύεται ένα Πόντιο οδοντίατρο και πού την χάνεις πού την βρίσκεις όλο στο ιατρείο πηγαίνει τελευταίο βραδινό ραντεβού.

-Μια μέρα της λέει λυπημένος ο πόντιος γιατρός

-αγάπη μου πρέπει να σταματήσουμε να βλεπόμαστε. Ο άντρας σου θα μας υποπτευτεί.

-όχι μωρό μου είναι τελείως βλάκας. Εξ άλλου συναντιόμαστε εδώ κι έξι μήνες τώρα και δεν πήρε καθόλου πρέφα….

-ναι συμφωνεί ο Πόντιος γιατρός αλλά σου έχει μείνει μόνο ένα δόντι τι θα κάνουμε μετά;

Bonus ανέκδοτο: Δυο περιστέρια κάνουν έρωτα και ο Τοτός τα βλέπει…

Δυο περιστέρια κάνουν έρωτα και ο Τοτός τα βλέπει.

Τοτός:Τι της κάνετε της κυρίας;

Περιστέρι: Φύγε από δώ! Δεν είναι για σένα αυτά!

Τοτός :Γιατί δεν είναι για μένα; Τι της κάνετε δηλαδή;

Περιστέρι: Φύγε σου λένε!

Τοτός :Όχι, δεν φεύγω αν δεν μου πείτε τι της κάνετε!

Περιστέρα: Ε, πες του τι μου κάνεις να τελειώνουμε!

Περιστέρι: Τρελάθηκες; Δεν μπορώ να πω σ ένα παιδί τι σου κάνω!

Περιστέρα: Και γιατί όχι; Έτσι κι αλλιώς δεν μου κάνεις και τίποτα σπουδαίο.

Περιστέρι: Α, ΜΠΑ; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Περιστέρα: Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ!

Τοτός :Άλλα ρωτάς κι άλλα μαθαίνεις…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.