Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση του Mega – «Όλα αρχίζουν ξανά…» (photo)

April 8, 2021


Η Ελένη Μενεγάκη μέσω Instagram κάνει τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την ανακοίνωση πως έδωσε τα χέρια με το MEGA, με την παρουσιάστρια να εκφράζει για πρώτη φορά τον ενθουσιασμό της με το νέο της ξεκί…

...νημα.«Ναι! Είναι αλήθεια!Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι» αναφέρει σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια και συνεχίζει λέγοντας πόσο της έχει λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές της.«Την πρώτη φορά...

Η Ελένη Μενεγάκη μέσω Instagram κάνει τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την ανακοίνωση πως έδωσε τα χέρια με το MEGA, με την παρουσιάστρια να εκφράζει για πρώτη φορά τον ενθουσιασμό της με το νέο της ξεκίνημα.

«Ναι! Είναι αλήθεια!Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι» αναφέρει σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια και συνεχίζει λέγοντας πόσο της έχει λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές της.

«Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….» γράφει η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Αποκάλυψη Λίτσας Πατέρα για την συμφωνία Ελένης Μενεγάκη και Mega – «Ξέρει πολύ καλά…» (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Mega, με το γεγονός μάλιστα να σχολιάζει και η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό.

Χαρακτηριστικό είναι, πως στην εκπομπή “Το Πρωινό” η Λίτσα Πατέρα μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε αποκάλυψε αν οι μέρες αυτές είναι καλές αστρολογικά. Πιο αναλυτικά, η ίδια τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη ξέρει από αστρολογία και πως σίγουρα κοίταξε τις ημέρες για να βάλει υπογραφές.

«Δεν ξέρω τι έκανε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτές οι μέρες ήταν οι καλύτερες. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά από αστρολογία, είναι καλύτερη και από μένα. Στα πρώτα χρόνια μου εκείνη με έβαλε να βγάλω το πρώτο μου βιβλίο. Η Ελένη ξέρει να ακούει και ξέρει πολύ καλά τις ημέρες. Αυτές είναι οι καλύτερες του Απριλίου. Αυτός ο Άρης Δίας κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα το οποίο είναι σημαντικό και πιστεύω πραγματικά ότι η Ελένη θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές. Καλή επιτυχία», είπε η Λίτσα Πατέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.