Έρχεται η «Μίνι μάσκα μύτης»: Η νέα δημιουργία για διπλή προστασία από τον κορωνοϊό ενώ τρώμε

April 4, 2021


Την στιγμή που οι περισσότερες χώρες του κόσμου βρίσκονται στο τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, ειδικοί αναζητούν νέους τρόπους προστασίας. Η μάσκα για τη μύτη, είναι η νέα δημιουργία Μεξικανών…

... ερευνητών.Την ώρα που ο πλανήτης μαστίζεται από το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, αναζητούνται συνεχώς νέοι τρόποι για την αντιμετώπιση του ιού.Όπως αναφέρει το Reuters, Μεξικανοί ερευνητές δημιούργησαν μία ασυνήθιστη «μίνι μάσκα» που προστατεύει μόνο τη μύτη ώστε...

Την στιγμή που οι περισσότερες χώρες του κόσμου βρίσκονται στο τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, ειδικοί αναζητούν νέους τρόπους προστασίας. Η μάσκα για τη μύτη, είναι η νέα δημιουργία Μεξικανών ερευνητών.

Την ώρα που ο πλανήτης μαστίζεται από το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, αναζητούνται συνεχώς νέοι τρόποι για την αντιμετώπιση του ιού.

Όπως αναφέρει το Reuters, Μεξικανοί ερευνητές δημιούργησαν μία ασυνήθιστη «μίνι μάσκα» που προστατεύει μόνο τη μύτη ώστε να μπορεί κάποιος να απολαμβάνει ένα γεύμα φορώντας ταυτόχρονα και προστατευτική μάσκα.

Ο σχεδιασμός της προβλέπει να φοριέται κάτω από μία κανονική μάσκα προσώπου, έτσι ώστε να πετυχαίνει μεγαλύτερη προστασία από τον κορονοϊό.

Μάλιστα σε σχετικό βίντεο στο Twitter, βλέπουμε πώς ένα ζευγάρι γευματίζει φορώντας τις «μίνι μάσκες μύτης».

Researchers in Mexico have designed a 'nose-only mask' pic.twitter.com/N0GkRzmxrH

— Reuters (@Reuters) March 24, 2021

 

Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη «δημιουργία» προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media. Κάποιοι εμφανίστηκαν μπερδεμένοι ενώ άλλοι ανάρτησαν ειρωνικά tweets με σκοπό να σατυρίσουν τη «μάσκα μύτης».

Copy of an old design pic.twitter.com/mRNJ2eBfMv

— My Opinion (@2021_opinion) March 24, 2021

China did it first: pic.twitter.com/IfqeO4PcQz

— Kusillo мастер (@KusilloM) March 24, 2021

“Researchers” ???

“Designed” ??? pic.twitter.com/n6dFiIgqhs

— David. (@DavidMWilley1) March 24, 2021

Πηγή : sputniknews.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.