«Χαῖρε, δένδρον ἀγλαόκαρπον»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης εύχεται «καλό μήνα» με στίχους από τον Ακάθιστο Ύμνο και όλοι υποκλινόμαστε

April 1, 2023


Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Γιώργος Μαζωνάκης, ευχήθηκε «Καλόν Απρίλη» στους διαδικτυακούς του φίλους. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!important;height…

...t:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Ο τραγουδιστής ανέβασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ, τρεις φωτογραφίες του, στις οποίες κάθεται κάτω από ένα δέντρο. Φορώντας ένα κίτρινο...

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Γιώργος Μαζωνάκης, ευχήθηκε «Καλόν Απρίλη» στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ, τρεις φωτογραφίες του, στις οποίες κάθεται κάτω από ένα δέντρο. Φορώντας ένα κίτρινο καρό παντελόνι, μαύρο φούτερ και μαύρο καπέλο τζόκει, καλωσόρισε τον Απρίλη με στίχους από τον Ακάθιστο Ύμνο, ενόψει Πάσχα.

Οι ύμνοι από τον Ακάθιστο

«Χαῖρε, δένδρον ἀγλαόκαρπον, ἐξ οὗ τρέφονται πιστοί· χαῖρε, ξύλον εὐσκιόφυλλον, ὑφ᾿ οὗ σκέπονται πολλοί. Καλόν Απρίλη…» έγραψε.

Από την πρώτη ώρα της δημοσίευσής του, ο τραγουδιστής απέσπασε πάνω από 3 χιλιάδες likes και σχόλιο, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται επίσης «καλό μήνα».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.