Survivor 2024: «Κάρφωσε» συμπαίκτες η Ασημίνα – «Έξω από το συμβούλιο μου είπαν ότι συνεννοήθηκαν να…» (video)

May 9, 2024


Survivor 2024: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την νίκη της χθεσινή 7/5 νίκη της ομάδας της στο Survivor πήρε την απόφαση να κάνει κάποιες αποκαλύψεις την Τετάρτη 8/5 στην προσωπική της συνέντευξη σχετικά με την υποψηφιότητα του Σταμάτη αλλά και τα όσα της είπαν οι συμπαίκτες της έξω από το συμβούλιο του νησιού.«Τρίτος υποψήφιος από την κάλπη για αυτή τη μονομαχία είναι ο Σταμάτης, δεν είχα πιστέψει ό…

...υποψήφιος από την κάλπη για αυτή τη μονομαχία είναι ο Σταμάτης, δεν είχα πιστέψει ότι η μπλε ομάδα θα ρισκάρει τον Φάνη ή ότι θα κάνει τέτοια στρατηγική. Ο Σταμάτης είναι ένας γρήγορος παίκτης αλλά όχι τόσο εύστοχος όσο η Σταυρούλα.Στο χθεσινό συμβούλιο καταλάβαμε ότι ο Φάνης...

Survivor 2024: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την νίκη της χθεσινή 7/5 νίκη της ομάδας της στο Survivor πήρε την απόφαση να κάνει κάποιες αποκαλύψεις την Τετάρτη 8/5 στην προσωπική της συνέντευξη σχετικά με την υποψηφιότητα του Σταμάτη αλλά και τα όσα της είπαν οι συμπαίκτες της έξω από το συμβούλιο του νησιού.

Survivor 2024: Η αποκάλυψη της Ασημίνας για την τακτική των Κόκκινων έξω από το συμβούλιο

«Τρίτος υποψήφιος από την κάλπη για αυτή τη μονομαχία είναι ο Σταμάτης, δεν είχα πιστέψει ότι η μπλε ομάδα θα ρισκάρει τον Φάνη ή ότι θα κάνει τέτοια στρατηγική. Ο Σταμάτης είναι ένας γρήγορος παίκτης αλλά όχι τόσο εύστοχος όσο η Σταυρούλα.

Στο χθεσινό συμβούλιο καταλάβαμε ότι ο Φάνης με τον Γκιουλέκα δεν θα καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα. Ο Φάνης δεν παραδέχεται ότι ματσάρει τον Γκιουλέκα όταν δεν είναι σε καλή ημέρα, περιμένει ξεκάθαρα να βρει μια αδύναμη ημέρα για να βγει μπροστά και να πει ”Γιώργος΄”. Όταν ο Γκιουλέκας έχει τοπ βολές δεν τον ματσάρει. Αυτό δεν το παραδέχτηκε ο Φάνης. Και οι δύο πλευρές δεν παραδέχονται αυτό που πονάει και είναι η αλήθεια.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 08/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Κόντρα σε όλα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία – Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και οι μπλε θέλουν να πουν κάτι και οι κόκκινοι, αλλά κανείς δεν παραδέχεται τίποτα. Εγώ προσωπικά και έξω από το συμβούλιο δέχτηκα από την ομάδα μου να μου λένε ”Τι κάνεις, έχουμε συνεννοηθεί να πούμε κάτι κοινό κλπ” και λέω ότι θα είμαι αντικειμενική, δεν θέλω να πει κάποιος τι να πω, έχω δική μου άποψη», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.