Survivor 4: Τα αποτελέσματα της χθεσινής 31/3 ψηφοφορίας

April 1, 2021


Αρχικά ξεκαθαρίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος έμεινε πανηγυρικά στο Survivor και μάλιστα πήρε αρκετές περισσότερες ψήφους από τις τελευταίες ψηφοφορίες! “Μπετόν αρμέ” ο Ντάφυ, ο οποίος παρότι έχει αρχίσει …

...να κουράζει ο κόσμος τον γουστάρει!Όλο αυτό το τρολάρισμα με το ζέσταμα και την μονομαχία με τον Κώστα Παπαδόπουλο έφερε τον Ντάφυ ακόμα πιο ψηλά αφού χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως αν ο τραγουδιστής αποχωρήσει από το Survivor η τηλεθέαση θα πέσει....

Αρχικά ξεκαθαρίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος έμεινε πανηγυρικά στο Survivor και μάλιστα πήρε αρκετές περισσότερες ψήφους από τις τελευταίες ψηφοφορίες! “Μπετόν αρμέ” ο Ντάφυ, ο οποίος παρότι έχει αρχίσει να κουράζει ο κόσμος τον γουστάρει!

Όλο αυτό το τρολάρισμα με το ζέσταμα και την μονομαχία με τον Κώστα Παπαδόπουλο έφερε τον Ντάφυ ακόμα πιο ψηλά αφού χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως αν ο τραγουδιστής αποχωρήσει από το Survivor η τηλεθέαση θα πέσει. Μπορεί αρκετοί να τον κράζουν αλλά σίγουρα σκέφτονται πως το Survivor δεν θα είναι ίδιο χωρίς Τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές ο Τριαντάφυλλος παραμένει στο Survivor με ένα ποσοστό κοντά στο 65%. Πολύ εύκολο βράδυ λοιπόν για τον Ντάφυ, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ψηφοφορίας είχε ξεφύγει στην κορυφή!

Πάμε τώρα στα κορίτσια! Η Ελένη Χαμπέρη συγκέντρωσε το… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 – tweets: “Ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής μας να μην καταντήσουμε σαν Ηλία, Κόρο και Νικολέτα”

Survivor 4: Έφυγε ξανά για Άγιο Δομίνικο η Άννα Μαρία Βέλλη – Μπαίνει στους Κόκκινους

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.