Τα «πήρε» άσχημα η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν χρωστάω σε κανέναν και…»

March 31, 2023


Με αφορμή την ανανέωση συμβολαίου με την Heaven και μετά το σάλο με τον Τάσο Μπουγά και τα Jumbo η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Η τραγουδίστρια τα «πήρε» άσχημα σε κάποια φάση, τονίζοντας πως δεν χρωστάει σε κανέναν.Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται από τους άνδρες…

..., την σχέση με τις κόρες της, το δυστύχημα στα Τέμπη.Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όχι, δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες! Όχι, ναι! Ναι, όχι! Όχι, μάλλον θα πω ναι. Μια χαρά με πλησιάζουν! Αυτοί που πρέπει να με πλησιάσουν, με πλησιάζουν. Η...

Με αφορμή την ανανέωση συμβολαίου με την Heaven και μετά το σάλο με τον Τάσο Μπουγά και τα Jumbo η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Η τραγουδίστρια τα «πήρε» άσχημα σε κάποια φάση, τονίζοντας πως δεν χρωστάει σε κανέναν.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, την σχέση με τις κόρες της, το δυστύχημα στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όχι, δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες! Όχι, ναι! Ναι, όχι! Όχι, μάλλον θα πω ναι. Μια χαρά με πλησιάζουν! Αυτοί που πρέπει να με πλησιάσουν, με πλησιάζουν. Η σχέση με τις κόρες μου είναι απολύτως ισορροπημένη κατά 99% και αφήνω 1% γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά συγκρουόμαστε. Σαν μητέρα, όμως, είμαι και τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα μιας και είναι πάρα πολύ καλά τα παιδιά μου».

«Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι τόσο θλιβερό, τόσο θλιβερό. Πραγματικά από τα πιο τραγικά γεγονότα που θυμάμαι να βίωσε ο τόπος μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.