Σε τρεις λέξεις τα χώρεσε όλα ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Παναγιωτοπούλου: «Άννα για πάντα» (photo)

May 5, 2024


Μια νέα ανάρτηση για την Άννα Παναγιωτοπούλου έκανε σήμερα Κυριακή του Πάσχα (5/5) ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος ήταν εκείνος που έκανε γνωστό τον θάνατό της.Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση για να στείλει τις ευχές του για την Ανάσταση, την οποία συνόδευσε με μια σπάνια φωτογραφία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου.«Κυριακή 5 Μαΐου 10:17 προ μεσημβρία κάπου στην Αττική. Ξ…

...ημέρωσε με τη μάνα τη Δέσποινα την Ιωάννα τους αγαπημένους στο messenger και την Άννα παντού. Όλα στη θέση τους. Χρόνια πολλά παιδιά, Χριστός Ανέστη. Ξαναγυρνάμε τα ημερολόγια στη θέση τους. Ομορφιά. Πρωινό καφεδάκι. Στριφογυριστό πουράκι. Περατζάδα την μουσική της ταινίας. Τα τραγούδια...

Μια νέα ανάρτηση για την Άννα Παναγιωτοπούλου έκανε σήμερα Κυριακή του Πάσχα (5/5) ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος ήταν εκείνος που έκανε γνωστό τον θάνατό της.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση για να στείλει τις ευχές του για την Ανάσταση, την οποία συνόδευσε με μια σπάνια φωτογραφία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Κυριακή 5 Μαΐου 10:17 προ μεσημβρία κάπου στην Αττική. Ξημέρωσε με τη μάνα τη Δέσποινα την Ιωάννα τους αγαπημένους στο messenger και την Άννα παντού. Όλα στη θέση τους. Χρόνια πολλά παιδιά, Χριστός Ανέστη. Ξαναγυρνάμε τα ημερολόγια στη θέση τους. Ομορφιά. Πρωινό καφεδάκι. Στριφογυριστό πουράκι. Περατζάδα την μουσική της ταινίας. Τα τραγούδια για το κήτος του Βαγγέλη στο θέατρο τέχνης. νέα Σοδειά!

Η Μυγδαλιά πρώτη. Και η φωτογραφία αυτή με την Άννα από την εφημερία 90. Νέοι .Αναμνήσεις. Με το καλό. Γρήγορα με αυτή την πρωινή συννεφιά να κερδίσουν τα φτερά τους. οι δικοί. Ανέστη. Αληθώς. Ο Σταμάτης Φασουλής μου το είπε και το έγραψα. «σε πηρα για κάτι δυσάρεστο» Θυμήθηκα το δευτερο βραδυ τού Ηρώδειου που τούς πήγα στον Μπαϊρακτάρη και μού έλεγε συνεχεια, Ηταν πολύ μεγάλη στιγμή για όλους μας. Άννα για πάντα» έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.