«Κάγκελο» οι δημοσιογράφοι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Παιδιά, είστε σοβαροί τώρα;

March 31, 2023


«Κάγκελο» έμειναν οι δημοσιογράφοι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και την αντίδρασή της, όταν την ρώτησαν για την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος.Στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Ζωή» βρέθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που συμμετέχει στο βασικό καστ αυτής της καινούργιας κωμωδίας, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών,…

... χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της για τις ερωτήσεις που της έγιναν.Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του ρεπόρτερ εάν την ενοχλεί που τα media ασχολούνται κατά καιρούς με την προσωπική της ζωή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απαντά: «Παιδιά, είστε σοβαροί τώρα; Ας μείνουμε σε αυτά που είμαστε...

«Κάγκελο» έμειναν οι δημοσιογράφοι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και την αντίδρασή της, όταν την ρώτησαν για την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος.

Στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Ζωή» βρέθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που συμμετέχει στο βασικό καστ αυτής της καινούργιας κωμωδίας, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της για τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του ρεπόρτερ εάν την ενοχλεί που τα media ασχολούνται κατά καιρούς με την προσωπική της ζωή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απαντά: «Παιδιά, είστε σοβαροί τώρα; Ας μείνουμε σε αυτά που είμαστε εδώ σήμερα. Αυτό – χωρίς να το πάρεις προσωπικά – είναι κάτι που με ενοχλεί ακόμη περισσότερο».

«Να παίρνουμε την αφορμή από κάτι πολύ ωραίο, από μια πρεμιέρα που γίνεται σήμερα για να αποσπάσουμε κάτι διαφορετικό… και ειλικρινά μην το πάρεις προσωπικά, δεν το λέω για σένα», τόνισε στον ρεπόρτερ η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.