«Βόμβα» από Τζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης! Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε…»

March 31, 2023


H Τζούλια Νόβα μίλησε για την περίοδο που ήταν στο Star και στην εκπομπή, Τροχό της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και έριξε τη δική της «βόμβα», αναφέροντας ότι αδικήθηκε.Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβ…

...αίνεις. Μου ευχήθηκε και για το γάμο και για τη βάφτιση.»!Και πρόσθεσε: «Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα...

H Τζούλια Νόβα μίλησε για την περίοδο που ήταν στο Star και στην εκπομπή, Τροχό της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και έριξε τη δική της «βόμβα», αναφέροντας ότι αδικήθηκε.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε και για το γάμο και για τη βάφτιση.»!

Και πρόσθεσε: «Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το να είσαι μανούλα είναι κουραστικό, αλλά παράλληλα και όμορφο. Το απολαμβάνω. Την κυνηγάω σε όλο το σπίτι. Γυρίζω το κεφάλι μου και έχει πάει στην άλλη μεριά του σπιτιού».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.