Δίνει μάχη ο Δημήτρης Κόκοτας: Με έμφραγμα στην εντατική ο τραγουδιστής

March 28, 2024


Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το live του J2US είχε έντονες ενοχλήσεις.Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής βρισκόταν μαζί με την Τραϊάνα Ανανία για τις πρόβες τους για το επόμενο live του J2US. Εκεί είχε μια έντονη αδιαθεσία και ζήτησε να σταματήσει η πρόβα από τους ανθρώπους της παραγωγής της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.Κλήθηκε…

... ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Εκεί κατά την εισαγωγή του υπεβλήθη σε στεφανιογραφία. Ενώ όπως ανακοινώθηκε έχει υποστεί έμφραγμα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική καρδιολογική μονάδα, ενώ η κατάστασή του έχει κριθεί σοβαρή.«Υπάρχει...

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το live του J2US είχε έντονες ενοχλήσεις.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής βρισκόταν μαζί με την Τραϊάνα Ανανία για τις πρόβες τους για το επόμενο live του J2US. Εκεί είχε μια έντονη αδιαθεσία και ζήτησε να σταματήσει η πρόβα από τους ανθρώπους της παραγωγής της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Εκεί κατά την εισαγωγή του υπεβλήθη σε στεφανιογραφία. Ενώ όπως ανακοινώθηκε έχει υποστεί έμφραγμα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική καρδιολογική μονάδα, ενώ η κατάστασή του έχει κριθεί σοβαρή.

«Υπάρχει ένα ζήτημα για το ποιον προσπαθεί να καλύψει και γιατί» – Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Ξανθόπουλο;

Ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για το τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής, το οποίο προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 19χρονου.

«Σταμάτησε για λίγο, είδε τι συνέβη, και εν γνώσει του έφυγε, δεν κάλεσε την αστυνομία, ούτε το ασθενοφόρο και εμφανίστηκε μετά από κάποιες μέρες, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να μην οδηγούσε και εκείνος. Αν οδηγούσε εκείνος, θα είχε επέμβει από την πρώτη στιγμή ή τουλάχιστον θα είχε καλέσει τις Αρχές. Το ότι δεν κάλεσε τις Αρχές, άρα να μην φαίνεται από ποιο κινητό καλεί, μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν οδηγούσε εκείνος. Και αν δεν οδηγούσε εκείνος, υπάρχει ένα ζήτημα για το ποιον προσπαθεί να καλύψει και γιατί προσπαθεί να τον καλύψει…», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

«Αυτό που ξέρω είναι το ανθρώπινο πλαίσιο, είναι αδύνατον να μαλακώσεις όταν έχεις χάσει ένα παιδί 19 χρονών με αυτόΝ τον τρόπο. Είναι απολύτως κατανοητό. Ο Γιάννης από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε και με τον τραυματία και με την οικογένεια του παιδιού που χάθηκε, με κάθε δυνατό τρόπο, για να εκφράσει τη θλίψη του για ό,τι συνέβη. Εκείνος που δεν έχει εκφράσει τη συγγνώμη του σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους, είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε το ατύχημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.