Survivor: Ζητούν την «αποκαθήλωση» της βασίλισσας – Αυτές είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση

March 28, 2024


Survivor: Το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor επέστρεψε με προβλήματα για την Μπλε ομάδα.Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τους Μαχητές οι οποίοι είχαν ένα ατύχημα καθώς η καλύβα τους έμπαζε νερά κάνοντας τους παίκτες να μένουν άγρυπνοι.«Χθες το βράδυ είχαμε τα δικά μας και είπαμε να ξεκουραστούμε. …

τούμε. Ξεκίνησε να βρέχει και λέμε “έπιασε βροχούλα”. Εκείνη την ώρα έπιασε καταιγίδα, έμπαιναν νερά μέσα στην καλύβα. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, δεν κοιμηθήκαμε», ανέφερε ο Θοδωρής στην κάμερα του Survivor.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor: Το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor επέστρεψε με προβλήματα για την Μπλε ομάδα.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τους Μαχητές οι οποίοι είχαν ένα ατύχημα καθώς η καλύβα τους έμπαζε νερά κάνοντας τους παίκτες να μένουν άγρυπνοι.

«Χθες το βράδυ είχαμε τα δικά μας και είπαμε να ξεκουραστούμε. Ξεκίνησε να βρέχει και λέμε “έπιασε βροχούλα”. Εκείνη την ώρα έπιασε καταιγίδα, έμπαιναν νερά μέσα στην καλύβα. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, δεν κοιμηθήκαμε», ανέφερε ο Θοδωρής στην κάμερα του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.