Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μία κοπέλα μου έγραψε “πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές»

March 28, 2024


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κρυοσυντήρηση ωαρίων, στην οποία έχει προχωρήσει με σκοπό να γίνει μητέρα όταν νιώσει έτοιμη. Μάλιστα, έχει μοιραστεί και φωτογραφία μέσα από την ιδιωτική κλινική.Όπως έχει εξομολογηθεί, έχει κάνει έναν γάμο ωστόσο τότε δεν ήταν έτοιμη να αποκτήσει παιδάκι. Τώρα όμως θέλει να σταματήσει την…

... ηλικία των ωραίων της στα 31 ώστε να καταφέρει όταν θελήσει να γίνει μαμά.Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την κρυοσυντήρηση ωαρίων«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία, θέλω να σταματήσω την ηλικία...

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κρυοσυντήρηση ωαρίων, στην οποία έχει προχωρήσει με σκοπό να γίνει μητέρα όταν νιώσει έτοιμη. Μάλιστα, έχει μοιραστεί και φωτογραφία μέσα από την ιδιωτική κλινική.

Όπως έχει εξομολογηθεί, έχει κάνει έναν γάμο ωστόσο τότε δεν ήταν έτοιμη να αποκτήσει παιδάκι. Τώρα όμως θέλει να σταματήσει την ηλικία των ωραίων της στα 31 ώστε να καταφέρει όταν θελήσει να γίνει μαμά.

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία, θέλω να σταματήσω την ηλικία των ωαρίων μου τώρα στα 31 μου. Η διαδικασία διαρκεί 12 ημέρες. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, γι’ αυτό και νιώθω ότι είναι σπουδαίο αυτό που κάνω αυτή την περίοδο. Σίγουρα θα είμαι υπερπροστατευτική. Είμαι άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο», εξομολογήθηκε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είχα κάνει γάμο σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει. Έχω συνηθίσει στα αρνητικά σχόλια, μία κοπέλα μου έγραψε “πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις”. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνεις μία μητέρα αν είναι υπεύθυνη από το αν έχει κάνει πλαστικές» συμπλήρωσε η influencer στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, σήμερα Πέμπτη 28/3.

Να σημειώσουμε πως σε κρυοσυντήρηση ωαρίων έχει προχωρήσει και η Κατερίνα Καινούργιου και έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό – δείτε την εξομολόγηση της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.