Survivor spoiler 24/3: ΧΑΜΟΣ – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

March 24, 2024


Το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Survivor, το οποίο σημάνει την έναρξη της 12ης εβδομάδας στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ έντονο, καθώς πέρα από τα προβλήματα μεταξύ των παικτών στην κόκκινη ομάδα, ένας παίκτης, όπως προδίδει το trailer, θα τραυματιστεί άσχημα και θα βγει εκτός, με συμπαίκτη του να τον μεταφέρει κρατώντας τον σε ημιλιπόθυμη κατάσ…

...ταση στα χέρια του (δείτε το εδώ).Παρόλα αυτά, ο αγώνας θα ολοκληρωθεί και μία ομάδα θα χρειαστεί να ψηφίσει κάποιον προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού αργότερα. Ακούγεται πως οι ομάδες θα αλλάξουν ξανά και αυτό ίσως ανατρέψει τα δεδομένα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.Δείτε...

Το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Survivor, το οποίο σημάνει την έναρξη της 12ης εβδομάδας στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ έντονο, καθώς πέρα από τα προβλήματα μεταξύ των παικτών στην κόκκινη ομάδα, ένας παίκτης, όπως προδίδει το trailer, θα τραυματιστεί άσχημα και θα βγει εκτός, με συμπαίκτη του να τον μεταφέρει κρατώντας τον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στα χέρια του (δείτε το εδώ).

Παρόλα αυτά, ο αγώνας θα ολοκληρωθεί και μία ομάδα θα χρειαστεί να ψηφίσει κάποιον προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού αργότερα. Ακούγεται πως οι ομάδες θα αλλάξουν ξανά και αυτό ίσως ανατρέψει τα δεδομένα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δείτε επίσης: Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Νίκος Ρικουνάκης από τους Κόκκινους

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (24/3) την ασυλία στο Survivor

Αυτό που φαίνεται να ισχύει, ωστόσο, από όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, είναι η αποκάλυψη για την ομάδα που θα κερδίσει. Μπορεί ο παίκτης που θα τραυματιστεί να είναι ένας από τους καλύτερους των μαχητών, όμως δεν φαίνεται πως θα τους επηρεάσει και έτσι οι διάσημοι θα πρέπει να στείλουν κάποιον δικό τους στον τάκο.

Εάν αλλάξει κάτι, βέβαια, να είστε σίγουροι πως θα σας ενημερώσουμε άμεσα! Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε και ποιος είναι εκείνος που θα αναδείξει η κάλπη απόψε….

UPDATE: Τελικά τη νίκη παίρνουν ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ! Έχουμε ανατροπή και η πληροφορία είναι 100% επιβεβαιωμένη.

Σάλος με το πλάνο Χρυσαειδή & Περπατάρη

Το νέο ζευγαράκι του Survivor είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη. Το ότι έχουν έρθει κοντά είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, όταν ήταν στην ίδια παρέα είχαν κοιμηθεί και κάτω από τα ίδια σκεπάσματα αγκαλιά χωρίς να τους νοιάζουν οι κάμερες που τους κατέγραφαν.

Το πλάνο ωστόσο που προβλήθηκε στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μόνο σάλο προκαλεί, με τα social media και δε το twitter να έχει πάρει “φωτιά”.

Αν θυμάστε καλά όταν σε προηγούμενο κύκλο συναντιόντουσαν κρυφά Μαριαλένα Ρουμελιώτη με Σάκη Κατσούλη και Καρολίνα Καλύβα με Μάριο Πρίαμο, είχε γίνει το… σώσε στο Survivor. Ο Γιώργος Λιανός τους είχε δώσει τελεσίγραφο για τις συναντήσεις τους στην ζούγκλα νομίζοντας πως δεν τους έχει πάρει κανείς χαμπάρι – δείτε το βίντεο.

Χθες 21/3 όμως Σταυρούλα και Γιάννης συναντήθηκαν απροκάλυπτα σε μια από τις δυο παραλίες, χωρίς να τους νοιάζει αν τους δουν οι υπόλοιποι παίκτες. Μάλιστα, είχαν μια συζήτηση και με έναν παίκτη που τους πήρε χαμπάρι εκείνη την στιγμή. Οι δυο αντίπαλοι – αφού είναι σε διαφορετικές ομάδες – πήγαν προς το δάσος ώστε να κρυφτούν. Δεν κατάλαβαν όμως μάλλον πως τους τραβούσε η κάμερες νυχτερινής λήψης.

Ο Γιώργος Λιανός όμως δεν έκανε καμία αναφορά στην συγκεκριμένη συνάντηση παρόλο που οι ποινές ειδικά φέτος είναι πολύ σκληρές για την παραβίαση των κανονισμών… Οι συμπαίκτες τους ωστόσο πετούν συνέχεια πολλές σπόντες – δείτε εδώ τα highlights του τελευταίου επεισοδίου.

Λέτε να γίνει πιο μετά η τους αφήνουν έτσι χαλαρούς για να προκαλέσουν χαμό και να καταφέρουν να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.