Survivor 2024 spoiler 22/03: Περιζήτητος γαμπρός ο Νίκος Ρικουνάκης – Με τόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor

March 22, 2024


Survivor 2024 spoiler 22/03: Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Νίκος Ρικουνάκης, ο οποίος έχασε και σχετικά εύκολα στις χθεσινές μονομαχίες για την παραμονή στο παιχνίδι.Ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν υποψήφιος μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους! Αρχικά αντιμετώπισε τον Γιάννη Περπατάρη, από τον οποίο και έχασε 4-2 και εν συνεχεία στον τελικό για την…

... παραμονή ηττήθηκε από τον Χριστόφορο Ταξίδη με 4-1. Ο Νίκος από την Κρήτη σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor και έτσι, αυτή την στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και μαζεύει τα πράγματά του για την επιστροφή στην Ελλάδα.Ο Νίκος...

Survivor 2024 spoiler 22/03: Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Νίκος Ρικουνάκης, ο οποίος έχασε και σχετικά εύκολα στις χθεσινές μονομαχίες για την παραμονή στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν υποψήφιος μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους! Αρχικά αντιμετώπισε τον Γιάννη Περπατάρη, από τον οποίο και έχασε 4-2 και εν συνεχεία στον τελικό για την παραμονή ηττήθηκε από τον Χριστόφορο Ταξίδη με 4-1. Ο Νίκος από την Κρήτη σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor και έτσι, αυτή την στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και μαζεύει τα πράγματά του για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν το φαβορί για να αποχωρήσει, αφού είχε τα χειρότερα στατιστικά σε σχέση με τους τρεις συμπαίκτες του. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν παίκτης με συγκέντρωση στο run, ούτε με αντίληψη στον τελικό στόχο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.