«Δεν άφησα τον σύζυγό μου να μπει στην αίθουσα τοκετού και έχει εκνευριστεί πολύ» – Κατακραυγή στο διαδίκτυο για 29χρονη

March 19, 2024


Σύμφωνα με την ίδια, στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, είπε ότι στη γέννα της ήθελε να είναι κοντά της μόνο η μητέρα της και οι γιατροί.Εξηγεί ότι, ενώ τη στιγμή της απόφασή της, ο άνδρας δεν είπε τίποτα, όταν ήρθε η ώρα του τοκετού και η μητέρα της κάλεσε το ασθενοφόρο, έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της ότι ο τοκετός ξεκίνησε. Εκείνος δεν απάντησε τίποτε, ούτε εμφανίστηκε στο νοσοκομείο.Σε ανάρτη…

...ποτα, όταν ήρθε η ώρα του τοκετού και η μητέρα της κάλεσε το ασθενοφόρο, έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της ότι ο τοκετός ξεκίνησε. Εκείνος δεν απάντησε τίποτε, ούτε εμφανίστηκε στο νοσοκομείο.Σε ανάρτησή της στο Reddit, η προβληματισμένη γυναίκα έγραψε: «Όταν μετά από λίγες ώρες γέννησα,...

Μία 29χρονη γυναίκα λέει ότι έχει σοκαριστεί από την απροθυμία του 31χρονου άντρα της να κάνουν δεύτερο παιδί, επειδή δεν του επέτρεψε να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα τοκετού στην γέννηση του πρώτου.

Σύμφωνα με την ίδια, στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, είπε ότι στη γέννα της ήθελε να είναι κοντά της μόνο η μητέρα της και οι γιατροί.

Εξηγεί ότι, ενώ τη στιγμή της απόφασή της, ο άνδρας δεν είπε τίποτα, όταν ήρθε η ώρα του τοκετού και η μητέρα της κάλεσε το ασθενοφόρο, έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της ότι ο τοκετός ξεκίνησε. Εκείνος δεν απάντησε τίποτε, ούτε εμφανίστηκε στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτησή της στο Reddit, η προβληματισμένη γυναίκα έγραψε: «Όταν μετά από λίγες ώρες γέννησα, τού έστειλα μήνυμα να του το πω, και το μόνο που απάντησε ήταν «Οκ». «Δεν ήρθε καθόλου στο νοσοκομείο, παρά μόνο για να μας πάρει και δεν αναγνώρισε καν το παιδί. Περίμενα έστω μία μικρή επαφή με το μωρό, αλλά μού είπε ότι του στέρησα την ευκαιρία να το δει για πρώτη φορά, και ότι δεν πρόκειται να κάνουμε άλλο παιδί».

 «Δεν θέλει άλλο παιδί»

Η 29χρονη μητέρα λέει ότι ο σύντροφός της είναι «εξαιρετικός πατέρας», αλλά όταν τού έκανε κουβέντα και για δεύτερο παιδί, εκείνος αρνήθηκε. Όταν επέμεινε περισσότερο, ο άνδρας της απάντησε: «μην νομίζεις ότι θα επιτρέψω να μου στερήσεις την ευκαιρία να δω το παιδί μου να γεννιέται για μία ακόμη φορά».

Η γυναίκα αναρωτιέται αν ο σύζυγος χρησιμοποιεί την άρνησή της να είναι παρών στη γέννα, ως δικαιολογία να μην κάνει δεύτερο παιδί. Ρώτησε τους υπόλοιπους χρήστες του Reddit: «Καταλαβαίνω ότι πληγώθηκε αλλά, είναι δυνατόν να το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για να μην κάνουμε δεύτερο παιδί;».

τοκετός γέννα έγκυος εγκυμοσύνη πεθεράΤην χαρακτήρισαν εγωίστρια

Η γυναίκα πίστευε ότι οι περισσότεροι θα την υποστήριζαν στο διαδίκτυο, όμως έπεσε έξω. Τελικά, οι περισσότεροι της είπαν ότι ήταν μεγάλο λάθος να μην αφήσει τον πατέρα να είναι  στη γέννα, και ότι έπρεπε να ξέρει ότι βάζει τη σχέση της σε κίνδυνο. Ένας χρήστης της απάντησε «Δεν πιστεύω ότι δεν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί, απλά δεν το θέλει μαζί σου», ενώ μία άλλη την επέπληξε: «Ως γυναίκα που έχει γεννήσει πρόσφατα, το ότι δεν άφησες τον άντρα σου να δει το παιδί που μαζί κάνατε  για πρώτη φορά, έβαλε σε ανεπανόρθωτο κίνδυνο τη σχέση».

Υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια που της έλεγαν πόσο άτιμα φέρθηκε, ενώ η μετανιωμένη μητέρα απάντησε: «Δεν φέρθηκα σωστά και έχω μετανιώσει. Ήταν άδικο που έβαλα τους φόβους και την άνεσή μου πάνω από την ανάγκη του άνδρα μου και θέλω να επανορθώσω. Δεν μας βλέπω να κάνουμε δεύτερο παιδί, τουλάχιστον μέχρι να λύσουμε το πρόβλημα που δημιούργησα, ακόμη και αν χρειαστεί θεραπεία ζεύγους».

Ακόμη και με την παραδοχή της αυτή, πολλοί χρήστες παρέμειναν δύσπιστοι: «μην την ακούτε, προτείνει θεραπεία ζεύγους αλλά το κάνει μόνο και μόνο χειριστικά, για να τον πείσει να κάνει και δεύτερο παιδί. Αυτή η εγωίστρια χρησιμοποιεί τον άντρα της και δεκάρα δεν δίνει για το πώς εκείνος νιώθει».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.