Δανάη Μπάρκα: «Όταν φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι…» – Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του MEGA για την κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου

May 9, 2024


Σήμερα, Πέμπτη 9/5, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, στο σπίτι της, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 4/5. “Έφυγε” λόγω καρδιάς, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε και από τη νόσο Αλτσχάιμερ.Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κοιμητήριο ζωγράφου για να την αποχαιρετήσει (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ τραγική φιγούρα ήταν και ο μοναχογιός της (δείτε τον ε…

...δώ). Εικόνες από την τελετή πρόβαλε στην εκπομπή της και η Δανάη Μπάρκα, η οποία "λύγισε" στον αέρα του Πάμε Δανάη μιλώντας για εκείνη.Η στιγμή που η Δανάη Μπάρκα ξεσπά σε κλάμα για την Άννα Παναγιωτοπούλου«Είμαστε συγκινημένοι! Για άλλη μία φορά να πούμε συλλυπητήρια και να...

Σήμερα, Πέμπτη 9/5, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, στο σπίτι της, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 4/5. “Έφυγε” λόγω καρδιάς, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε και από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κοιμητήριο ζωγράφου για να την αποχαιρετήσει (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ τραγική φιγούρα ήταν και ο μοναχογιός της (δείτε τον εδώ). Εικόνες από την τελετή πρόβαλε στην εκπομπή της και η Δανάη Μπάρκα, η οποία “λύγισε” στον αέρα του Πάμε Δανάη μιλώντας για εκείνη.

Η στιγμή που η Δανάη Μπάρκα ξεσπά σε κλάμα για την Άννα Παναγιωτοπούλου

«Είμαστε συγκινημένοι! Για άλλη μία φορά να πούμε συλλυπητήρια και να κρατάμε αυτούς τους ανθρώπους πάντα ζωντανούς. Καμιά φορά, όταν φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι, αναρωτιέμαι τι πολιτισμό δημιουργούμε οι υπόλοιποι που μένουμε πίσω. Εννοώ και ως θεατές, ως τηλεθεατές, ως άνθρωποι που δημιουργούμε ένα περιεχόμενο σε οποιοδήποτε χώρο κινούμαστε. Και νιώθω ότι μένουμε τόσο πιο φτωχοί και δεν ξέρω τι μένει πίσω», είπε η παρουσιάστρια δακρύζοντας.

Ο Άρης Καβατζίκης, τότε, επισήμανε με τη σειρά του: «Μένουμε όντως λίγο πιο φτωχοί, αλλά είναι σημαντικό και αυτό που είπε ο Μιχάλης Ρέππας, “μια μεγάλη πρωταγωνίστρια”, ας κρατήσουμε αυτό για πάντα στο μυαλό μας» (δείτε εδώ τα λόγια του Μιχάλη Ρέππα αναλυτικά).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.