Survivor spoiler: Αυτός ο άνδρας είναι πρώτος στην κατάταξη – Ποιος έρχεται τελευταίος και καταϊδρωμένος

March 15, 2024


Αλλαγές είχαμε στην σειρά αγωνιστικής κατάταξης του Survivor από την ημέρα που μπήκαν οι νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της σειράς, έχουν και οι τραυματισμοί που έχουν σημειωθεί και είναι πολλοί….Εκτός εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται τόσο ο Φάνης Μπολέτσης αλλά και ο Σάββας Γκέντσογλου, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αφού στους παλιούς κύκλους όπο…

...ιος τραυματιζόταν και έμενε πολύ καιρό εκτός αγώνων, έφευγε από το Survivor έπειτα από απόφαση της παραγωγής, καθώς δεν ήταν δίκαιο για τους υπόλοιπους παίκτες. Φέτος όμως ο κανόνας αυτό δεν έχει εφαρμοστεί! Πάμε όμως τώρα στα δικά μας και συγκεκριμένα στο ποια είναι η σειρά κατάταξης...

Αλλαγές είχαμε στην σειρά αγωνιστικής κατάταξης του Survivor από την ημέρα που μπήκαν οι νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της σειράς, έχουν και οι τραυματισμοί που έχουν σημειωθεί και είναι πολλοί….

Εκτός εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται τόσο ο Φάνης Μπολέτσης αλλά και ο Σάββας Γκέντσογλου, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αφού στους παλιούς κύκλους όποιος τραυματιζόταν και έμενε πολύ καιρό εκτός αγώνων, έφευγε από το Survivor έπειτα από απόφαση της παραγωγής, καθώς δεν ήταν δίκαιο για τους υπόλοιπους παίκτες. Φέτος όμως ο κανόνας αυτό δεν έχει εφαρμοστεί!

Πάμε όμως τώρα στα δικά μας και συγκεκριμένα στο ποια είναι η σειρά κατάταξης των ανδρών! Ήδη βέβαια κάποια δείγματα φαίνονται από τα επεισόδια..

Δείτε επίσης: Αναμπουμπούλα στην παραγωγή με την Σταυρούλα Χρυσαειδή – Τι συνέβη

Αυτός είναι πρώτος στα στατιστικά του Survivor

Survivor spoiler

Σύμφωνα με το survivor-stats.gr 1ος παραμένει εδώ και καιρό Φάνης Μπολέτσης, παρόλο που έχει καιρό να αγωνιστεί. 2ος έρχεται ο Γιώργος Γκιουλέκας, ενώ ακολουθεί 3ος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Στην 4η θέση έχει πέσει ο Σάββας Γκέντσολου – ο οποίος επίσης δεν παίζει λόγω τραυματισμού – ενώ στην 5η βλέπουμε τον Τζέιμς Καφετζής που επίσης δεν παίζει καθώς δυο ημέρες έλειπε λόγω “εξετάσεων” όπου ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο όλοι ξέρουμε πως τσακώθηκε με την παραγωγή και ζήτησε να αποχωρήσει.

Την λίστα συμπληρώνει ο Ντάνιελ Νούρκα που τον ακολουθεί ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Μετά έρχεται ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιάννης Περπατάρης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Αλέξης Παππάς, ο Παντελής Γιαννακάκης και τελευταίος ο Νίκος Ρικουνάκης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.