Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό: Tο νέο σπίτι της Μαρία Αντωνά είναι σωστό “παλάτι”,η μοντέρνα κουζίνα που θα ζήλευαν σεφ

May 18, 2024


Η Μαρία Αντωνά, μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, έχει μετακομίσει στο νέο της σπίτι, το οποίο είναι εντυπωσιακό.Ειδικότερα, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από το νέο της σπίτι, το οποίο έχει μεγάλη και εντυπωσιακή, όπου κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, ενώ το δάπεδο είναι ξύλινο.Μάλιστα, την ανάρτησή της, η πρώην πα…

.Μάλιστα, την ανάρτησή της, η πρώην παίκτρια του Survivor συνόδευσε με τη λεζάντα «Kαλή ατμόσφαιρα, αγάπη, χαμόγελο, πίστη και γεμάτη ενέργεια».Το πολυτελές σπίτι της Μαρίας ΑντωνάΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Μαρία Αντωνά, μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, έχει μετακομίσει στο νέο της σπίτι, το οποίο είναι εντυπωσιακό.

Η Μαρία Αντωνά έκανε καινούργια αρχή

Ειδικότερα, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από το νέο της σπίτι, το οποίο έχει μεγάλη και εντυπωσιακή, όπου κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, ενώ το δάπεδο είναι ξύλινο.

Μάλιστα, την ανάρτησή της, η πρώην παίκτρια του Survivor συνόδευσε με τη λεζάντα «Kαλή ατμόσφαιρα, αγάπη, χαμόγελο, πίστη και γεμάτη ενέργεια».

Το πολυτελές σπίτι της Μαρίας Αντωνά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.