Survivor 2024 trailer 12/03: Διαλύονται οι Διάσημοι, δύο μέρες μετά την αλλαγή των ομάδων! Στο περιθώριο ο Αλέξης Παππάς – «Τα λες και off camera»

March 12, 2024


Survivor 2024 trailer 12/03: Η νέα εποχή στο Survivor με την αλλαγή των ομάδων έχει φέρει μεγάλη ένταση στην κόκκινη ομάδα, με τον Αλέξη Παππά να είναι στο στόχαστρο.Λίγο μετά την βόμβα με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor, έχουμε το trailer του σημερινού (12/03) επεισοδίου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη κόκκινη ομάδα. Ο Αλέξης Παππάς έρχεται σε ανοικτή κόντρα με την Ασημίνα Χατζη…

...ανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο περιθώριο.Τα κορίτσια των Διασήμων κατηγορούν τον Αλέξη, ότι λέει πολλά πράγματα για εκείνες off camera, με τον ίδιο να προσπαθεί να υπερασπιστεί τη θέση του. Κατά τα άλλα, αγώνας για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, σε έναν...

Survivor 2024 trailer 12/03: Η νέα εποχή στο Survivor με την αλλαγή των ομάδων έχει φέρει μεγάλη ένταση στην κόκκινη ομάδα, με τον Αλέξη Παππά να είναι στο στόχαστρο.

Λίγο μετά την βόμβα με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor, έχουμε το trailer του σημερινού (12/03) επεισοδίου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη κόκκινη ομάδα. Ο Αλέξης Παππάς έρχεται σε ανοικτή κόντρα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο περιθώριο.

Τα κορίτσια των Διασήμων κατηγορούν τον Αλέξη, ότι λέει πολλά πράγματα για εκείνες off camera, με τον ίδιο να προσπαθεί να υπερασπιστεί τη θέση του.

Κατά τα άλλα, αγώνας για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, σε έναν στίβο μάχης αρκετά απαιτητικό και δύσκολο. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει και ποια κοπέλα θα είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση; Σε πολύ λίγο έρχονται τα spoilers του Athensmagazine.gr… Μείνετε συντονισμένοι και προς το παρόν δείτε το trailer του επεισοδίου της Τρίτης (12/03):

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.