Οικογενειακή τραγωδία Πάτρα: Οι αναρτήσεις γεμάτες ανησυχία της μητέρας στο Facebook – Τα προβλήματα του ζευγαριού μετά το θάνατο της Ίριδας

February 17, 2022


Γεμάτες αγωνία και ανησυχία ήταν οι αναρτήσεις της μητέρας στην Πάτρα που έχασε και τα 3 της παιδιά. Συγκεκριμένα, η ιδία αναρτούσε συχνά σε ένα φόρουμ ερωτήσεις σχετικά με την υγεία τόσο των παιδιών …

...της όσο και τη δικιά της, αναζητώντας απαντήσεις γεμάτη ανησυχία.Παράλληλα, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία «έφυγε» αιφνίδια, μίλησε στο MEGA ο διευθυντής του παιδοκαρδιολογικού του Ωνασείου, Ιωάννης Παπαγιάννης, που την είχε εξετάσει.Από το 2015 μέχρι το 2021, η γυναίκα...

Γεμάτες αγωνία και ανησυχία ήταν οι αναρτήσεις της μητέρας στην Πάτρα που έχασε και τα 3 της παιδιά. Συγκεκριμένα, η ιδία αναρτούσε συχνά σε ένα φόρουμ ερωτήσεις σχετικά με την υγεία τόσο των παιδιών της όσο και τη δικιά της, αναζητώντας απαντήσεις γεμάτη ανησυχία.

Παράλληλα, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία «έφυγε» αιφνίδια, μίλησε στο MEGA ο διευθυντής του παιδοκαρδιολογικού του Ωνασείου, Ιωάννης Παπαγιάννης, που την είχε εξετάσει.

Από το 2015 μέχρι το 2021, η γυναίκα που έφερε στον κόσμο τα 3 αδικοχαμένα αγγελούδια, γράφει για τα προβλήματα υγείας των παιδιών της και ψάχνει όπως θα δούμε άλλες μητέρες για να ζητήσει συμβουλές. Με ορισμένες να απορούν, αφού όπως της γράφουν για τέτοια θέματα, υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο οι γιατροί.

Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις της μητέρας στη Πάτρα, και τα τρία παιδιά της αντιμετώπισαν μια σειρά από ασθένειες και προβλήματα υγείας, με την ίδια να τα κάνει γνωστά και να ρωτάει άτομα που πιθανότατα δεν γνώριζε προσωπικά. Η αρχή γίνεται το 2016 όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις 2,5 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.