Μαρία Αντωνά: «Παρακαλώ ενημερώστε…» – Όλη η αλήθεια για την ανάρτηση “κόλαφο” κατά του Άρη Σοϊλέδη

May 2, 2024


Ο Άρης Σοϊλέδης ξέσπασε για όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ την ανάρτησή του) και τα δημοσιεύματα που θέλουν τρίτο πρόσωπο να έχει μπει ανάμεσά τους, ιδιαίτερα μετά τις φωτογραφίες του αγκαλιά με άλλη γυναίκα σε έξοδό τους (δείτε τις εδώ). Λίγο μετά “έσκασε” σαν βόμβα μία ανάρτηση στο προφίλ της πρώην συντρόφου του, κατά την οποία τ…

...ον ξεφτίλιζε κανονικά, μιλώντας για το γεγονός πως δεν κατάλαβε τόσα χρόνια τι άνθρωπο είχε δίπλα της και άλλα πολλά (δείτε την εδώ). Φαίνεται, όμως, πως η ανάρτηση αυτή δεν έγινε από τα δικά της χέρια.Τι συμβαίνει με την Μαρία ΑντωνάΣύμφωνα με ένα story που δημοσίευσε ο Χρήστος...

Ο Άρης Σοϊλέδης ξέσπασε για όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ την ανάρτησή του) και τα δημοσιεύματα που θέλουν τρίτο πρόσωπο να έχει μπει ανάμεσά τους, ιδιαίτερα μετά τις φωτογραφίες του αγκαλιά με άλλη γυναίκα σε έξοδό τους (δείτε τις εδώ).

Λίγο μετά “έσκασε” σαν βόμβα μία ανάρτηση στο προφίλ της πρώην συντρόφου του, κατά την οποία τον ξεφτίλιζε κανονικά, μιλώντας για το γεγονός πως δεν κατάλαβε τόσα χρόνια τι άνθρωπο είχε δίπλα της και άλλα πολλά (δείτε την εδώ). Φαίνεται, όμως, πως η ανάρτηση αυτή δεν έγινε από τα δικά της χέρια.

Τι συμβαίνει με την Μαρία Αντωνά

Σύμφωνα με ένα story που δημοσίευσε ο Χρήστος Δάντης, ο προσωπικός λογαριασμός της δημοσιογράφου έχει χακαριστεί, επομένως ό,τι έχει ανέβει έχει συμβεί επίτηδες για να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή. Άλλωστε, η ίδια έχει επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να μείνει σιωπηλή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επομένως το ξέσπασμα αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται πως θα έκανε στ’ αλήθεια.

Χρήστος Δάντης για το προφίλ της Μαρίας Αντωνά στο Instagram

Σε επικοινωνία μαζί της ήρθε και η Νάνσυ Παραδεισανού στην οποία εξομολογήθηκε πως έχει απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για όλο αυτό, ώστε να βρει ποιος κρύβεται από πίσω.

Νάνσυ Παραδεισανού μηνύματα με Μαρία Αντωνά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.