Survivor 5 Highlights (15/2): «Σκοτωμός» στους Μαχητές – Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της Κάτιας

February 16, 2022


Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (15/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τον νέο τσακωμό στην ομάδα των Μαχητών, στην αποκάλυψη της Κάτια…

...ς Ταραμπάνκο για αυτά που είχε κλέψει.Όλα όσα είδαμε χθες (15/2) στο Survivor 5Έντονος τσακωμός στην καλύβα των Μαχητών - «Θα φέρνω ό,τι γουστάρω...»Ξανά με εντάσεις ξεκίνησε το χθεσινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι φωνές δεν έχουν τέλος. Μετά από το τον άγριο τσακωμό που είχαν οι...

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (15/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τον νέο τσακωμό στην ομάδα των Μαχητών, στην αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο για αυτά που είχε κλέψει.

Όλα όσα είδαμε χθες (15/2) στο Survivor 5

Έντονος τσακωμός στην καλύβα των Μαχητών – «Θα φέρνω ό,τι γουστάρω…»

Ξανά με εντάσεις ξεκίνησε το χθεσινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι φωνές δεν έχουν τέλος. Μετά από το τον άγριο τσακωμό που είχαν οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού, πήραν τον καβγά στα πρόχειρα καταλύματα και συνέχισαν να ασχολούνται με την ”κλοπή” που κάνει στις μοιρασιές των φαγητών η Σοφιάννα, σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Είπε ο καθένας τα πάντα δημόσια τα είπα όλα μπροστά στην Ελλάδα! Έχουν καταγραφεί όλα!», φώναξε αρχικά η Πελαγία Καζολέα με τον Σπύρο Μαρτίκα να της απαντάει:

«Φέρε και καμία νίκη να μην είσαι τσάμπα εδώ».

«Θα φέρνω ό,τι γουστάρω Αν θέλω δεν παίζω κιόλας και φέρνω πέναλτι», απάντησε η παίκτρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.