Survivor spoiler 16/02: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό αγώνισμα!

February 16, 2021

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα (16/02) και μόλις διέρρευσαν πλάνα από το αγώνισμα της ημέρας! Ποιος κερδίζουν; Διάσημοι ή Μαχητές;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τον συγκεκριμένο στίβο μάχης τον έχουμε δει πολλές φορές φέτος και είναι το αγώνισμα που ξεκινάει από την παραλία! Στο συγκεκριμένο αγώνισμα μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει μόνο οι μπλε ή Μαχητές νωρίτερα! Το μόνο που αλλάζει είναι ο στόχος; Θα είναι αρκετός για να φέρει αλλαγή;

Survivor spoiler 16/02: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό αγώνισμα!

Προς το παρόν μπορούμε να σας δώσουμε πλάνα που διέρρευσαν από το σημερινό (16/02) αγώνισμα και στην συνέχεια θα σας έχουμε και διαρροή για το σημερινό αγώνισμα!

Δείτε τα πλάνα ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Μεγάλο κόλπο του Ατζούν – Τελείωσε τα spoiler για το Survivor 4!

Survivor spoiler: Κίνηση ματ από τον Ατζούν και την παραγωγή, ο οποίος έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να τελειώσει τις διαρροές, όσο αυτό γίνεται βέβαια!

Έχετε παρατηρήσει τελευταία μια αστάθεια στα spoils του Survivor, όχι μόνο από εμάς αλλά και από τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και άλλες ιστοσελίδες! Τι πραγματικά συμβαίνει; Φυσικά εμείς δεν φέρουμε κάποια ευθύνη σ’ όλο αυτό και προσπαθούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή να σας έχουμε το σίγουρο spoil!

Μεγάλο κόλπο του Ατζούν Survivor spoil

Τι κάνει ο Ατζούν; Διαρρέει εσκεμμένα ψεύτικα spoil και όχι απλά μόνο ψεύτικα αλλά και… διπλά! Δηλαδή σε μισούς μπλε, σε μισούς κόκκινοι! Έχει ανθρώπους που μεταφέρουν σε διάφερα sites λάθος πληροφορίες για τους νικητές, κυρίως της ασυλίας! Εκεί έχει παρατηρηθεί η μεγαλύτερη αστάθεια στο spoil!

Ο Τούρκος παραγωγός μ’ αυτό τον τρόπο προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στις διαρροές ώστε να έχουν ακόμα μεγαλύτερη αγωνία τα αγωνίσματα!

Θα τα καταφέρει; Δύσκολα διότι φέτος πολλά τα διαρρέουν και οι παίκτες! Πως; Θα σας ενημερώσουμε σε πολύ λίγο με τρομερό αποκλειστικό θέμα από τον Άγιο Δομίνικο!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.