Τ. Θεοδωρίδης κατά Ρουβά: «Αν αγαπούν τόσο τον Λιγνάδη γιατί δεν τον παίρνουν να τους φυλάει τα παιδιά;»

February 14, 2022


«Καταπέλτης» ήταν ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μιλώντας για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.«Αν κάποιοι αγαπούν τόσο πολύ τον Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί δεν τον παίρνουν σπίτι τους να τους φυλάε…

...ι τα παιδιά; Απλό» είπε αρχικά ο ηθοποιός.«Αν ακούσει ένα παιδί ότι υποστηρίζεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι βιαστής, τι θα σκεφτεί αυτό το παιδί; Ας μπούμε στη θέση ενός παιδιού, που βλέπει αυτή τη δήλωση, το οποίο παιδί καταλαβαίνει πολλά, τι θα σκεφτεί; Εντάξει, μπορώ να το...

«Καταπέλτης» ήταν ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μιλώντας για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αν κάποιοι αγαπούν τόσο πολύ τον Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί δεν τον παίρνουν σπίτι τους να τους φυλάει τα παιδιά; Απλό» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Αν ακούσει ένα παιδί ότι υποστηρίζεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι βιαστής, τι θα σκεφτεί αυτό το παιδί; Ας μπούμε στη θέση ενός παιδιού, που βλέπει αυτή τη δήλωση, το οποίο παιδί καταλαβαίνει πολλά, τι θα σκεφτεί; Εντάξει, μπορώ να το κάνω κι εγώ, άρα λοιπόν, μια χαρά» πρόσθεσε ο Τζώνη Θεοδωρίδης.

«Το κομμάτι της βίας, του εκβιασμού, του εκφοβισμού, του “εγώ είμαι και στην περίπτωση που δεν έρθεις μαζί μου δεν θα κάνεις καριέρα”. Όλο αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ γιατί από τη μία πλευρά, αν ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου θα έτρωγε ξύλο ενώ από την άλλη θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία.

Δεν με ενδιαφέρει είτε είναι πολιτικός είτε είναι ηθοποιός. Όλοι είναι άνθρωποι και πρέπει τιμωρούνται» υποστήριξε χθες ο Τζώνη Θεοδωρίδης για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η δίκη του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει 25 Φεβρουαρίου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.