Σοφιστικέ με τζάκι – Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

February 14, 2022


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εκτός από την ωραία αισθητική που χρησιμοποιεί στις παραγωγές του, διαθέτει και ένα εκλεπτυσμένο γούστο, το οποίο είναι διάχυτο στη διακόσμηση του σπιτιού του.Με cozy γωνίες…

..., μια τεράστια βιβλιοθήκη και άνετους χώρους ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός απολαμβάνει να περνά τον ελεύθερο του χρόνο στον προσωπικό του χώρο. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 5 - spoiler 13/2: Ο πρώτος υποψήφιος...

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εκτός από την ωραία αισθητική που χρησιμοποιεί στις παραγωγές του, διαθέτει και ένα εκλεπτυσμένο γούστο, το οποίο είναι διάχυτο στη διακόσμηση του σπιτιού του.

Με cozy γωνίες, μια τεράστια βιβλιοθήκη και άνετους χώρους ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός απολαμβάνει να περνά τον ελεύθερο του χρόνο στον προσωπικό του χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι του στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Πιστεύω ότι η απιστία…»

Το MEGA ανέβαλε ξανά την πρεμιέρα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.