Συνέβη το 2009 – Καταγγελία ΣΟΚ για δολοφονία γυναίκας στο ίδιο σπίτι με την Ελένη Τοπαλούδη

February 14, 2022


Μια αθέατη πτυχή της υπόθεσης της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, που αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έρχεται στο φώς της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το…

...�τη Δικαιοσύνη οι γονείς του θύματος, 18 ημέρες μετά το βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού τους, στις 28 Νοεμβρίου 2018, από τον 22χρονο Ροδίτη Μανώλη Κούκουρα και τον 19χρονου Αλβανό Αλέξανδρο Λουτσάι, στη Ρόδο, έλαβαν μήνυμα στο Facebοok από άγνωστη γυναίκα, Ρωσικής καταγωγής, η οποία...

Μια αθέατη πτυχή της υπόθεσης της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, που αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έρχεται στο φώς της δημοσιότητας.

 

  • Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη οι γονείς του θύματος, 18 ημέρες μετά το βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού τους, στις 28 Νοεμβρίου 2018, από τον 22χρονο Ροδίτη Μανώλη Κούκουρα και τον 19χρονου Αλβανό Αλέξανδρο Λουτσάι, στη Ρόδο, έλαβαν μήνυμα στο Facebοok από άγνωστη γυναίκα, Ρωσικής καταγωγής, η οποία ισχυριζόταν ότι, στο ίδιο σπίτι στην περιοχή Πεύκους, που δολοφονήθηκε το παιδί τους, είχε δολοφονηθεί και μια άλλη γυναίκα, το 2009!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το ζεύγος Τοπαλούδη, η άγνωστη, Ρωσικής καταγωγής, η οποία στο προφίλ της στο facebook εμφανιζόταν με το όνομα Elena Zamud……a (τα στοιχεία στη διάθεση μας), επικοινώνησε στο facebook, με τους γονείς της φοιτήτριας καταγγέλλοντας τότε ότι, «πριν από 9 χρόνια, έγινε το ίδιο πράγμα με τη μητέρα της».

 

 

 

Συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 22.18 το βράδυ, τους εστάλη μήνυμα, που έγραφε σε σπαστά ελληνικά και λατινικούς χαρακτήρες, τα παρακάτω (σε μετάφραση):

«Καλησπέρα σας. συγγνώμη που σας ενοχλώ. απλά ήθελα να πω ότι, στη Πεύκους στο σπίτι Κούκουρας 9 χρόνια πριν έχει γίνει τα ίδια πράγμα με τη μητέρα μου. Ακριβώς η ίδια δολοφονία. δεν βρήκα άκρη. αυτοί πληρώσανε πολλά χρήμα για να το κρύψουνε. όλη την ψυχή μου μαζί σας. πιστεύω αυτή φορά να πάει στη φυλακή, για μια ζωή. Καλή δύναμη και μεγάλη τύχη για σας. Ο θεός είναι μεγάλος».

Το ζεύγος Τοπαλούδη απέστειλε σύμφωνα με το “ieidiseis” με φαξ, στην τότε εποπτεύουσα τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Εισαγγελέα Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, τα μηνύματα που είχαν λάβει από την άγνωστη.

Η ανώτατη εισαγγελέας ως αρμόδια, για θέματα διαδικτύου, παρήγγειλε άμεσα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και έστειλε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπως όφειλε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.