Απίστευτο! Γυναίκα αποκοιμήθηκε την ώρα του live στο TikTok και όταν ξύπνησε τη περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη (video)

February 10, 2022


Μια 23χρονη γυναίκα ξύπνησε και βρήκε τον εαυτό της να έχει αποκοιμηθεί κατα τη διάρκεια ενός ζωντανού TikTok μετά από μια πονηρή βραδιά – και η δίωρη μετάδοση κόπηκε μόνο όταν έπεσε το στήθος της.Η E…

...va Jones, 23 ετών, λιποθύμησε σε ένα TikTok Live μετά από πάρτι γενεθλίων μιας φίλης της στις 28 Δεκεμβρίου και συνέχισε να ροχαλίζει στην κάμερα για αρκετές ώρες – σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που συγκέντρωσε αργότερα 5,4 εκατομμύρια προβολές.Η Εύα, η οποία ζει στο Λίβερπουλ, δεν είχε βγει...

Μια 23χρονη γυναίκα ξύπνησε και βρήκε τον εαυτό της να έχει αποκοιμηθεί κατα τη διάρκεια ενός ζωντανού TikTok μετά από μια πονηρή βραδιά – και η δίωρη μετάδοση κόπηκε μόνο όταν έπεσε το στήθος της.

Η Eva Jones, 23 ετών, λιποθύμησε σε ένα TikTok Live μετά από πάρτι γενεθλίων μιας φίλης της στις 28 Δεκεμβρίου και συνέχισε να ροχαλίζει στην κάμερα για αρκετές ώρες – σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που συγκέντρωσε αργότερα 5,4 εκατομμύρια προβολές.

Η Εύα, η οποία ζει στο Λίβερπουλ, δεν είχε βγει ποτέ ζωντανά στο TikTok πριν από τότε και αναβλήθηκε απευθείας μέσω τηλεφωνημάτων από φίλους που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να την ειδοποιήσουν για το κατά λάθος viral βίντεό της.

Η 23χρονη σταμάτησε να μεταδίδει τον μεθυσμένο ύπνο της μόνο όταν ένας συντονιστής του TikTok αντιμετώπισε τη ροή επιτυχίας της Εύας και τελείωσε το ζωντανό βίντεό της όταν το στήθος της έσκασε από την κορυφή κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Η Εύα λέει: «Έχω κάνει ανόητα πράγματα όταν ήμουν μεθυσμένος στο παρελθόν, αλλά αυτό ήταν πολύ απροσδόκητο.

«Δεν είχα γυρίσει ποτέ ζωντανά ένα TikTok πριν, οπότε δεν είχα ιδέα τι σκεφτόμουν όταν αποφάσισα να ξεκινήσω την ηχογράφηση μετά από μια βραδινή έξοδο. Ούτε θυμάμαι να λιποθυμήσω μπροστά στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Dailymail

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.