«Χιονοκαταιγίδα» Θοδωρή Κολυδά: «Ο χιονιάς θα εισβάλει από…»! Έρχεται επιδείνωση του καιρού – Οι περιοχές που θα χτυπήσει η Barbara σήμερα (6/2)

February 6, 2023


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Barbara με τους μετεωρολόγους να τονίζουν ότι τα έντονα φαινόμενα θα επιμείνουν μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Μετεωρολογικών Ερευνών της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς, εξήγησε στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ποια θα είναι η πορεία του χιονιά απο δω και πέρα.Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Μπάρμπαρα – Κλειστά σχολεία, δικαστήρια κα…

...ι... τηλεργασία! Τι ισχύει με καταστήματα και επιχειρήσεις - Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ & ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (Video)Σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα της ΕΜΥ, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ως και σήμερα το πρωϊ της Δευτέρας αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, που θα επηρεάσει...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Barbara με τους μετεωρολόγους να τονίζουν ότι τα έντονα φαινόμενα θα επιμείνουν μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Μετεωρολογικών Ερευνών της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς, εξήγησε στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ποια θα είναι η πορεία του χιονιά απο δω και πέρα.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Μπάρμπαρα – Κλειστά σχολεία, δικαστήρια και… τηλεργασία! Τι ισχύει με καταστήματα και επιχειρήσεις – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ & ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (Video)

Σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα της ΕΜΥ, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ως και σήμερα το πρωϊ της Δευτέρας αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, που θα επηρεάσει κατά κύριο λόγο την Αττική, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και την Εύβοια με κατά διαστήματα πολύ πυκνές χιονοπτώσεις. Ειδικά για την Αττική, ο χιονιάς θα εισβάλει από τα δυτικά του νομού και στη συνέχεια θα επεκταθεί ανατολικότερα και στα βόρεια της Αττικής.

Θα ακολουθήσει αύριο μετά τις πρωϊνές ώρες μια ύφεση των φαινομένων, ενώ ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας προβλέπεται από αύριο αργά το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Πάντως τα φαινόμενα θα είναι ηπιότερα σε σχέση με τις χιονοπτώσεις της Κυριακής. Η κακοκαιρία θα επηρεάσει με χιονοπτώσεις επίσης τις Κυκλάδες και την Κρήτη, σημείωσε ο Θοδωρής Κολυδάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.