“Με έχει απατήσει 100 φορές…” – Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου!

February 4, 2022


Μια από τις πιο συγκλονιστικές συνεντεύξεις που είχε πάρει η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν από την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, η οποία στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε ανοικτά για την απιστία!”Τον έχε…

...ι πιάσει 100 φορές να με απατά...", έλεγε η τεράστια Ελληνίδα ηθοποιός δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής της! Μια τεράστια ηθοποιός με απίστευτη καρδιά!"Από τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πολλά καλά του", είχε πει η Ζωή Λάσκαρη δείχνοντας απίστευτα ακομπεξάριστη!Παρότι ήταν...

Μια από τις πιο συγκλονιστικές συνεντεύξεις που είχε πάρει η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν από την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, η οποία στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε ανοικτά για την απιστία!

“Τον έχει πιάσει 100 φορές να με απατά…”, έλεγε η τεράστια Ελληνίδα ηθοποιός δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής της! Μια τεράστια ηθοποιός με απίστευτη καρδιά!

“Από τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πολλά καλά του”, είχε πει η Ζωή Λάσκαρη δείχνοντας απίστευτα ακομπεξάριστη!

'Με έχει απατήσει 100 φορές...' - Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου!

Παρότι ήταν το απόλυτο σeξ σύμπολ της εποχής της ήταν πάντα στο πλευρά του συζύγου της, παρότι ο τελευταίος της είχε δώσει πολλά δικαιώματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δωμάτιο στο σπίτι της που κάνει την διαφορά! Πάθαμε πλάκα με τον χώρο!

Μείναμε άφωνοι όταν είδαμε αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Μόλις δείτε θα καταλάβετε ότι κάνει την διαφορά.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νύχτα κόλαση για την Τατιάνα Στεφανίδου! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ως γνωστόν είναι ενεργή στα social media. Μάλιστα σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από το σπίτι της.

Έτσι έκανε και χθες (01/12), αμέσως μετά την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, δημοσίευσε μια εικόνα μέσα από ένα παραμυθένιο δωμάτιο του σπιτιού, όπου, όπως θα δείτε, ποζάρει με το σκυλί τους.

Ωστόσο αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι το λευκό χρώμα με τα έπιπλα που έχει επιλέξει. Δείτε το και μόνοι σας:

Ολυμπιακών διαστάσεων: Μπήκαμε στο καμαρίνι της Τατιάνας Στεφανίδου και πάθαμε!

Όταν μια δημοσιογράφος βρίσκεται στην κορυφή τότε τις αξίζουν τα καλύτερα! Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, πριν λίγες μέρες, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μας παρουσίασε άθελά της το καμαρίνι της το οποίο είναι πέρα ως πέρα εντυπωσιακό!

Η Τατιάνα Στεφανίδου συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ, διαφήμισε το κραγιόν που φορούσε με αποτέλεσμα να μας αποκαλύψει και το καμαρίνι της!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Παλάτι με… ρόδες για την Τατιάνα Στεφανίδου: Θα “μείνετε” μόλις δείτε τι αυτοκίνητο οδηγάει!

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.