Στην αντεπίθεση για τις καταγγελίες ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Μη με τηλεδικάσετε»

February 4, 2021


Νέο σοκ προκαλείται στον χώρο της υποκριτικής, καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται ως… άλλος Γιώργος Κιμούλης, με τον ίδιο όμως να περνά άμεσα στην αντεπίθεση.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωση διά των πλη…

...ρεξούσιων δικηγόρων του εξέδωσε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ζητά να μην εμπλέκεται το όνομά του σε περιστατικά που, όπως αναφέρει, ο ίδιος αγνοεί, ενώ πρόσφατα βίωσε ένα «βαρύ» πένθος. Πέτρος Φιλιππίδης: Η ανακοίνωση του πληρεξουσίου δικηγόρου του Χαρακτηριστικά, μάλιστα,...

Νέο σοκ προκαλείται στον χώρο της υποκριτικής, καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται ως… άλλος Γιώργος Κιμούλης, με τον ίδιο όμως να περνά άμεσα στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του εξέδωσε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ζητά να μην εμπλέκεται το όνομά του σε περιστατικά που, όπως αναφέρει, ο ίδιος αγνοεί, ενώ πρόσφατα βίωσε ένα «βαρύ» πένθος.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ανακοίνωση του πληρεξουσίου δικηγόρου του

Χαρακτηριστικά, μάλιστα, ζήτησε να μην «τηλεδικαστεί», όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις σαν του Κιμούλη ή του Κώστα Σπυρόπουλου, τονίζοντας πως θα προχωρήσει σε νομικές κινήσεις, αν δε γίνει σεβαστή η προσωπικότητά του.

Πέτρος Φιλιππίδης εξώδικο

Δήλωση-σοκ του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ίσως να μην αντέξω και να…» (Video)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και την προσωπική του ζωή. Με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβάλλεται καθημερινά από την ΕΡΤ1 τον Οκτώβριο, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη.

«Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Το βιώνω άγρια. Δεν το έχω κάνει ξανά και είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Μορφωνιό και μας βοηθάει πολύ σε αυτό. Είναι γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος. Το αποτέλεσμα της δουλειάς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά η αίσθηση που έχω λέει ότι είναι κάτι αρκετά καλό» τόνισε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι αυτή η αγωνία τον φθείρει. «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω» αιφνιδίασε, διευκρινίζοντας πάντως λίγα λεπτά αργότερα ότι αυτό θα γίνει αργότερα και αφού βέβαια πρώτα ολοκληρώσει τα σχέδια του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον γιό του. Είπε ότι ο γιός του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο, αλλά και σπουδαίος ηθοποιός.

Μιλώντας τέλος για την 37χρονη καριέρα του ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, την συνάντηση του με τον Κάρολο Κουν, τον Μπακαλόγατο, τις κωμωδίες του Αριστοφάνη κα.

Ενώ, κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ιωάννα Μπέλλα είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο αναπαρίστανε έναν χιουμοριστικό διάλογο του Νικηφόρου και της Ελισάβετ (Πέτρος Φιλιππίδης – Άβα Γαλανοπούλου) από τη σειρά του Mega 50-50, με τον ίδιο να το ανεβάζει στο προσωπικό του λογαριασμό.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.