Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος… πετσόκοψε Άννα Μαρία και Ελευθερία – «Εσείς δεν ήσασταν φίλες;»

February 4, 2021


Και στο σημερινό συμβούλιο του Survivor οι παίκτες μόνο που… δεν πλακώθηκαν μεταξύ τους, με τον Τριαντάφυλλο για ακόμη μια φορά να παίρνει τον λόγο και να βάζει λάδι στην φωτιά.
Σε όλο το σημερινό …

...επεισόδιο η Ελευθερία δεχόταν τρομερή επίθεση από τους συμπαίκτες της, με τον Αλέξη στην παραλία να καυγαδίζουν κυριολεκτικά δίχως αύριο, κάτι που φυσικά δημιουργήσε έντονο κλίμα και αυτό με την σειρά του συνόδευσε το αποψινό συμβούλιο. Survivor 4: «Μπηχτές» Τριαντάφυλλου για...

Και στο σημερινό συμβούλιο του Survivor οι παίκτες μόνο που… δεν πλακώθηκαν μεταξύ τους, με τον Τριαντάφυλλο για ακόμη μια φορά να παίρνει τον λόγο και να βάζει λάδι στην φωτιά.

Σε όλο το σημερινό επεισόδιο η Ελευθερία δεχόταν τρομερή επίθεση από τους συμπαίκτες της, με τον Αλέξη στην παραλία να καυγαδίζουν κυριολεκτικά δίχως αύριο, κάτι που φυσικά δημιουργήσε έντονο κλίμα και αυτό με την σειρά του συνόδευσε το αποψινό συμβούλιο.

Survivor 4: «Μπηχτές» Τριαντάφυλλου για Άννα Μαρία και Ελευθερία

Ενώ η Άννα Μαρία πέταγε τα καρφιά της στην τραγουδίστρια της παρέας, ο Τριαντάφυλλος σαν κλασικός Τριαντάφυλλος, έχοντας νωρίτερα προσφέρει… αποκαλυπτικά πλάνα, πήρε τον λόγο μόνος του και έβαλε τις δικές του φυτιλιές. Ειδικότερα, ο ίδιος αναρωτήθηκε πως γίνεται στην αρχή οι δύο γυναίκες να ήταν τόσο φίλες ενώ τώρα μόνο που δεν έχουν πιαστεί στα χέρια!

Οι Μπλε με την σειρά τους υποστήριξαν την Youtuber ενώ οι Κόκκινοι παρέμειναν στο πλευρό της Ελευθερίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.