Survivor 2024: «Η Όλγα ψηφίστηκε γιατί…» – “Έσπασε” την σιωπή της η Κρίστη Καθάργια για το τί συνέβη μετά την αποχώρησή της (Video)

January 28, 2024


Survivor 2024: Η Κρίστη Καθαργιά είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor την Τετάρτη 24/1 μετά την τελική δοκιμασία. Επέστρεψε στην Ελλάδα και η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, «Γειά σου», την περίμενε εκεί για να αποσπάσει τις πρώτες της δηλώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης και τους διαγωνιζόμενους. Επίσης, δεν χάρισε κάστανα η Σοφιάννα Αβραμάκη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν κλήθηκε να μιλήσει…

... για την άλλοτε καλή της φίλη."Έσπασε" την σιωπή της η Κρίστη Καθάργια για το τί συνέβη μετά την αποχώρησή της από το Survivor«Επιτέλους θα δω το παιδάκι μου. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο. Είχα να τον δω σχεδόν ένα μήνα. Συνήθως πέφτουμε στα πατώματα όπου και να είμαστε,...

Survivor 2024: Η Κρίστη Καθαργιά είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor την Τετάρτη 24/1 μετά την τελική δοκιμασία. Επέστρεψε στην Ελλάδα και η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, «Γειά σου», την περίμενε εκεί για να αποσπάσει τις πρώτες της δηλώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης και τους διαγωνιζόμενους. Επίσης, δεν χάρισε κάστανα η Σοφιάννα Αβραμάκη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν κλήθηκε να μιλήσει για την άλλοτε καλή της φίλη.

“Έσπασε” την σιωπή της η Κρίστη Καθάργια για το τί συνέβη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Επιτέλους θα δω το παιδάκι μου. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο. Είχα να τον δω σχεδόν ένα μήνα. Συνήθως πέφτουμε στα πατώματα όπου και να είμαστε, τρώμε σνακ και ίσως να πάμε κανένα ταξιδάκι τώρα», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε για την εμπειρία της στο παιχνίδι: «Ήταν πάρα πολύ ωραία, πείνασα πόνεσα, αλλά γύρισα γεμάτη. Θα ήθελα να μείνω λίγο ακόμα».

Για τις ίντριγκες στο ριάλιτι και τους τσακωμούς που λαμβάνουν χώρες αυτές τις μέρες στην κόκκινη ομάδα, επισήμανε: «Από μία ψηφοφορία και μετά χάλασε όλο» και εξήγησε για όσα κατηγορεί ο Χρήστος Βολικάκης τους συμπαίκτες του: «Εγώ δεν έχω διαπληκτιστεί με κάποιον. Αν έτσι ένιωσε ο Χρήστος καλά έκανε και το είπε, το ίδιο και οι υπόλοιποι, ώστε να λυθεί».

«Όλοι μαζί καθόμασταν, αλλά κατά βάση, οι περισσότεροι ψήφιζαν αγωνιστικά. Η Όλγα ψηφίστηκε, γιατί όλη η ομάδα λίγο πριν το συμβούλιο αποφάσισε να κινηθεί στο γυναικείο κομμάτι, κάτι που δεν με βρήκε καθόλου σύμφωνη», πρόσθεσε.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ έξυπνος, γνωρίζει το παιχνίδι. Έχει δική του στρατηγική, έχει δομημένο λόγο και ξέρεις τι λέξεις να χρησιμοποιεί εκεί που πρέπει», τόνισε αργότερα, ενώ όσον αφορά στη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ανέφερε πως «της άφησα μια χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.