Σε απόγνωση πλέον η Ιωάννα Τούνη!

January 26, 2023


Η διάσημη influencer έφερε πολύ πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και άρχισε να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα τους.Σε ένα στόρυ που δημοσίευσε το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη μας δίνει μια «γεύση» από τις προσπάθειες που κάνει να κοιμήσει τον γιο της αλλά εκείνος όπως λέει δεν σταματάει να κλαίει.«Καταλαβαίνετε ότι δεν ξύπνησα τώρα. Δε με αφήνει …

...�ατάει να κλαίει.«Καταλαβαίνετε ότι δεν ξύπνησα τώρα. Δε με αφήνει ο μπέμπης να τον κατεβάσω από την αγκαλιά μου, κλαίει ασταμάτητα! Θέλει μόνο αγκαλιά και β…α» γράφει στο στορυ της η Ιωάννα Τούνη. @alldaynews #Τούνη ♬ original sound – alldaynews if(typeof ez_ad_units != 'undefined'){ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_3',340,'0','0'])};__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-medrectangle-4-0');Tags:...

Δυσκολίες συναντά κατά τις πρώτες ημέρες ως μητέρα η Ιωάννα Τούνη.

Η διάσημη influencer έφερε πολύ πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και άρχισε να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Σε ένα στόρυ που δημοσίευσε το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη μας δίνει μια «γεύση» από τις προσπάθειες που κάνει να κοιμήσει τον γιο της αλλά εκείνος όπως λέει δεν σταματάει να κλαίει.

«Καταλαβαίνετε ότι δεν ξύπνησα τώρα. Δε με αφήνει ο μπέμπης να τον κατεβάσω από την αγκαλιά μου, κλαίει ασταμάτητα! Θέλει μόνο αγκαλιά και β…α» γράφει στο στορυ της η Ιωάννα Τούνη.

@alldaynews #Τούνη ♬ original sound – alldaynews

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.