Παρά πέντε, Δύο ξένοι, Ντόλτσε βίτα, Βέρα στο δεξί, Κων/νου και Ελένης: Σε αυτούς τους ηθοποιούς είχαν δοθεί αρχικά οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι!

January 25, 2023


Πολλές πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικές αν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι είχαν δοθεί στους πρώτους ηθοποιούς που είχαν επιλέξει οι παραγωγές. Παρά πέντε, Δύο ξένοι, Ντόλτσε βίτα, Βέρα στο δεξί, Κων/νου και Ελένης είναι μερικά από τα σίριαλ στα οποία υπήρξαν αλλαγές λίγο πριν βγουν στον αέρα.Ένα πολύ ωραίο βίντεο σχετικά με ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης π…

...ου άλλαξαν… χέρια την τελευταία στιγμή, παρουσίασαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν μερικά χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε τη «βόμβα» που πέταξε ο Γιάννης Μπέζος για το τέλος της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί».Κάποιες από τις συγκεκριμένες αλλαγές είναι γνωστές και άλλες...

Πολλές πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικές αν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι είχαν δοθεί στους πρώτους ηθοποιούς που είχαν επιλέξει οι παραγωγές. Παρά πέντε, Δύο ξένοι, Ντόλτσε βίτα, Βέρα στο δεξί, Κων/νου και Ελένης είναι μερικά από τα σίριαλ στα οποία υπήρξαν αλλαγές λίγο πριν βγουν στον αέρα.

Ένα πολύ ωραίο βίντεο σχετικά με ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης που άλλαξαν… χέρια την τελευταία στιγμή, παρουσίασαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν μερικά χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε τη «βόμβα» που πέταξε ο Γιάννης Μπέζος για το τέλος της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί».

Κάποιες από τις συγκεκριμένες αλλαγές είναι γνωστές και άλλες όχι. Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, σε πολλούς το πώς θα ήταν μερικά από τα παρακάτω σίριαλ, αν δεν είχε αλλάξει ένας ρόλος.

Ντόλτσε Βίτα και Δύο ξένοι

Πώς θα ήταν άραγε, αν η Δήμητρα Παπαδοπούλου αν είχε ερμηνεύσει τον ρόλο της “Ελένης Βλαχάκη”; Πόσο διαφορετικό θα ήταν το σίριαλ “Δύο Ξένοι”, αν ο Κλέων Γρηγοριάδης είχε πει το “ναι” για να κάνει τον “Κωνσταντίνο Μαρκορά”;

Δέκα λεπτά κήρυγμα: Δ. Κουρούμπαλης – Γ. Τσιμιτσέλης

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Χ. Ρώπα – Δ. Παπαδοπούλου
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Α. Γαλανοπούλου – Ε. Κωνσταντινίδου
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Ε. Ράντου – Α. Τζιτζικάκη

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ε. Ράντου – Δ. Παπαδοπούλου

Παρά Πέντε: Σ. Καρύδη – Κ. Δανδουλάκη

Δύο Ξένοι: Ν. Σεργιανόπουλος – Κ. Γρηγοριάδης

Ντόλτσε Βίτα: Θ. Ευθυμιάδης – Κ. Γρηγοριάδης

Σαββατογεννημένες: Κ. Μπαλανίκα – Κ. Κωνσταντίνου

Κλεμμένα Όνειρα: Π. Μπουγιούρης – Γ. Στάνκογλου

Βέρα στο δεξί: Δ. Κατρανίδης – Ν. Σεργιανόπουλος

Τρίχες: Ν. Μουτσινάς – Γ. Σαββιδάκης

Αμάρτημα της μητρός μου: Α. Αντωνόπουλος – Σπ. Παπαδόπουλος
Αμάρτημα της μητρός μου: Ρ. Λουιζίδου – Ε. Ράντου

Κατήφορος: Ζ. Λάσκαρη – Α. Βουγιουκλάκη

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο: Δ. Παπαμιχαήλ – Δ. Χορν

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.